Δένδιας Το μελτέμι σκόρπισε τις διαβεβαιώσεις του ΠΑΣΟΚ

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Κέρκυρας, κ. Νικόλαος  Δένδιας, σχετικά με την σημερινή πυρκαγιά στη Βόρεια Αττική, έκανε την ακόλουθη δήλωση:  «Το πρώτο μελτέμι του καλοκαιριού ήταν αρκετό για να σκορπίσει τις επανειλημμένες  διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τόσο στις πολλαπλές ερωτήσεις μας στη Βουλή, όσο και στον ίδιο τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, για ετοιμότητα των μηχανισμών πυρόσβεσης.

Τα προβλήματα που αφορούν τον συντονισμό και την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση της σημερινής καταστροφικής πυρκαγιάς στη Βόρεια Αττική είναι προφανή. Όπως προφανές είναι ότι αυτά τα προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με πλειοδοσία λαϊκισμού στις υστερικές αντιπολιτευτικές φωνές του ΠΑΣΟΚ, πέρσι,  για την  πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.

Η Νέα Δημοκρατία, έχοντας διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος, προσφέρει και πάλι τη συνεργασία της για τη δημιουργία ενός θεσμικού και επιχειρησιακού πλαισίου που θα έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει ανθρώπινες ζωές και φυσικό περιβάλλον. Δηλαδή, τελικά, την ποιότητα ζωής και το μέλλον των Ελλήνων πολιτών».