Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμαριάς ο Θεοδόσης Μπακολίδης

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Καλαμαριάς στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, αφήνοντας αιχμές για την καθυστέρηση του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει υποψηφιότητες σε πολλούς δήμους μεταξύ των οποίων και η Καλαμαριά.

Ο κ. Μπακογλίδης τόνισε ότι η δωδεκάχρονη παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο, η επτάμηνη παρουσία του στη θέση του δημάρχου και το ενδιαφέρον του για την Καλαμαριά, τον οδηγούν να δώσει τη «μάχη» των εκλογών, με το συνδυασμό «Συνεργασία για την Καλαμαριά», προσδοκώντας σε «νικηφόρο αποτέλεσμα».

Σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι “δεν αισθάνεται ότι παραβιάζει κανένα κομματικό κανόνα, αφού η διαδικασία προέβλεπε την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ στις 5 Σεπτεμβρίου, όμως η Καλαμαριά και άλλοι πολλοί δήμοι δεν ανακοινώθηκαν ακόμη με αποτέλεσμα ο χρόνος κυλάει αντίστροφα». «Πλησιάζουμε στις εκλογές και πρέπει να οργανωθούμε και να δουλέψουμε με ελπίδα και πίστη για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Πιστεύω και θέλω τη στήριξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης και είμαι βέβαιος ότι η νίκη είναι δική μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογλίδης.