Το πρώτο Bike and Run Festival

Το πρώτο Bike and Run Festival ξεκινάει φέτος με την υποστήριξη της «Τεχνόπολις», στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Οργανωμένες ποδηλατάδες στην καρδιά της πόλης υπό την επίβλεψη ειδικών, επιδείξεις δεξιοτεχνίας από επαγγελματίες, παρουσίαση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Αθήνα, εκπαίδευση, σεμινάρια, ομιλίες, workshops, παιχνίδια «επιδόσεων» και δεξιοτεχνίας, φιλανθρωπικός γύρος για τη συγκέντρωση χρημάτων για το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και ημερίδα για το ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι όσα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες. Το ποδηλατάκι σας και βουρ! Τ.Χ.
Οπως διαβάζουμε στο http://www.cityofathens.gr/el/node/12112 η ιστοεσίδα του Δήμου της Αθήνας ρωτάει: «Aγαπάτε το ποδήλατο και το τρέξιμο; Ακολουθείτε ή σκέφτεστε ν’ ακολουθήσετε έναν δραστήριο, οικολογικό και αθλητικό τρόπο ζωής; Θέλετε να γνωρίσετε τα νέα ποδήλατα της αγοράς και να τα δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες; Να δείτε ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σας πιο άνετη και πιο ευχάριστη; Ενδιαφέρεστε για την αθλητική διατροφή;
Και συνεχίζει “Αν ναι, ελάτε να ζήσετε ένα διαφορετικό τριήμερο, στο κέντρο της Αθήνας, το πρώτο Bike and Run Festival που θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της “Τεχνόπολις”, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.
Οργανωμένες ποδηλατάδες στην καρδιά της πόλης υπό την επίβλεψη ειδικών, επιδείξεις δεξιοτεχνίας από επαγγελματίες, παρουσίαση του δικτύου ποδηλατοδρόμων στην Αθήνα, εκπαίδευση, σεμινάρια, ομιλίες, workshops, παιχνίδια «επιδόσεων» και δεξιοτεχνίας, φιλανθρωπικός γύρος για τη συγκέντρωση χρημάτων για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς και ημερίδα για το ηλεκτρικό ποδήλατο, είναι όσα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες. Βασικός άξονας της διοργάνωσης είναι η δυνατότητα που θα δοθεί στους ενδιαφερόμενους να δοκιμάσουν τα σύγχρονα ποδήλατα πόλης, εναλλακτικές προτάσεις μετακίνησης και να συμβουλευτούν τους ειδήμονες για τις επιλογές που έχουν.

Ώρες λειτουργίας: 17/9 18:00 -22:00, 18-19/9 10:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη

Επικοινωνία: 210 3461589
Τόπος: “Τεχνόπολις” Δήμου Αθηναίων, Αίθουσες “Τάκης Παπατσώνης”, “Κωνσταντίνος Καβάφης”, “Κωστής Παλαμάς”, “Νίκος Γκάτσος” & αυλή Δ12, “Σιδηρουργείο” & κεντρική αυλή
Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι