Νωντα Σπυροπουλο το ΠΑΣΟΚ στο Ηρακλειο Αττικης

Μια ακομα επιβεβαιωση για το OTAnews. Το ΠΑΣΟΚ έδωσε το χρίσμα στο δημο Ηρακλειου Αττικης στον Νώντα Σπυροπουλο. ο οποίος είναι  αδερφός του γ.γ του Υπουργείου Εργασίας Ροβέρτου Σπυρόπουλου ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου

Αξιζει να αναφερουμε ότι στο Ηράκλειο έχουν ήδη ανακοινώσει παραταξεις απο το ΠΑΣΟΚ, Ο Γιωργος Μαστορακος ο Κυριακος Κουτρουλης και ο Νικος Μπαμπαλος. Συμφωνα με πληροφοριες του OTAnews η παραταξη του Γιωργου Μαστορακου θα προσχωρησει στο Νωντα Σπυροπουλο, η παραταξη του Κυριακου Κουτρουλη το συζητα και ο Νικος Μπαμπαλος, ο οποιος προηγειται σε ολες τις δημοσκοπησεις θα είναι υποψηφιος δημαρχος σιγουρα.

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει – με όχημα τον Καλλικράτη – τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση της χώρας μας. Να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους της ελληνικής κοινωνίας. Αξιόπιστο και με διαφάνεια στη λειτουργία του κράτους, βιώσιμη ανάπτυξη, επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους. Το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ ορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες το Κίνημα δηλώνει τη στήριξή του σε υποψηφίους Δημάρχους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις.

Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, ανακοινώνει σήμερα υποψηφιότητες για τους ακόλουθους καλλικρατικούς δήμους:

 ΔΗΜΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΛΑΜΙΕΩΝ – ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Τζένη Οικονόμου

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΤΤΙΚΗΣ Νώντας Σπυρόπουλος