Και η ΟΝΝΕΔ μαζι με τον Σταθη Κουπα

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Νέας Σμύρνης σύμφωνα με την οποία στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο Στάθη Κούπα. Στην ανακοινωση της η νεολαία της πόλης ασκεί κριτική στο δίδυμο εξουσίας “Κουτελακη – Τζουλακη” και εξηγει τους λογους που στηριζει την παραταξη του Σταθη Κουπα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι επικείμενες εκλογές έρχονται σε μία δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση. Ο «Καλλικράτης» της κυβέρνησης και το «Μνημόνιο» του Δ.Ν.Τ. στοχεύουν να εισβάλλουν στην καθημερινότητά μας και να ποδηγετήσουν την ποιότητα ζωής μας, αλλά και κεκτημένα ετών.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. της Νέας Σμύρνης δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε όλα όσα συντελούνται γύρω μας. Και επειδή η νεολαία οφείλει να λαμβάνει καθαρή θέση και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και τις αλλαγές, η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νέας Σμύρνης έχει συγκεκριμένη άποψη για τα χαρακτηριστικά του υποψηφίου δημάρχου και του συνδυασμού που θα στηρίξει.

Το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει:

1. Να έχει εκφράσει σταθερή και αταλάντευτη άποψη κατά του μνημονίου και του Δ.Ν.Τ. που είναι η αιτία να συρρικνωθεί το κοινωνικό κράτος και οι ελπίδες της νεολαίας μας.

2. Να έχει διαφωνήσει με τον τρόπο που δρομολογήθηκε το «σχέδιο Καλλικράτης» και έχασε η τοπική αυτοδιοίκηση και άρα οι δημότες πάνω από 40% του κοινωνικού κράτους.

3. Να είναι σταθερά και αταλάντευτα εναντίων της καθεστωτικής διοίκησης της απερχόμενης δημοτικής αρχής και τις πρακτικές χρίσματος που ακολουθήθηκαν, οι οποίες θυμίζουν «Άρχοντα των Δακτυλιδιών».

 4. Να έχει δώσει δείγματα γραφής ανάπτυξης στις νέες τεχνολογίες που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ανάπτυξης και ο βασικός πυλώνας οράματος της Νέας Γενιάς.

5. Να χαρακτηρίζεται από ήθος και αξίες τόσο στην πολιτική του πορεία όσο και στον εργασιακό του τομέα.

6. Να εκφράζει με συνέπεια τις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

Τα χαρακτηριστικά αυτά υπάρχουν μόνο στο πρόσωπο του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Κούπα, τον οποίο στηρίζουμε για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές στη Νέα Σμύρνη.

Εμείς, ως η μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη νεολαία στην Ελλάδα, θα είμαστε στην πρώτη γραμμή προκειμένου να βοηθήσουμε να αλλάξουν τα καθεστωτικά στεγανά που έχουν δημιουργηθεί από την δημοτική αρχή αλλά και να αλλάξει σελίδα η καθημερινότητα των δημοτών της πόλης μας.

Καλούμε όλες τις ΟΝΝΕΔίτισες και τους ΟΝΝΕΔίτες της Νέας Σμύρνης να στηρίξουν υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μόνο από τον συνδυασμό «ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον εκπαιδευτικό Στάθη Κούπα.

Ο Γραμματέας Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νέας Σμύρνης Μητσόπουλος Κωνσταντίνος

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Σολδάτου Ανθή, Ρούσσος Γεώργιος,Καραθανάση Κρίστη, Χατζηιωάννου Χριστόφορος