Δυναμικό ψηφοδελτιο στο Ζεφυρι η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρουσία περισσοτέρων από 800 ατόμων πραγματοποιήθηκε στο Ζεφύρι η ανακοίνωση των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής. Κυριαρχεί το όνομα της πετυχημένης δημάρχου Φωτεινής Γιαννοπούλου η οποία καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Το πολύ ποιοτικό ψηφοδέλτιο του Ζεφυρίου ήρθε να συμπληρώσει τα εντυπωσιακά ονόματα που ανακοινώθηκαν από τα Άνω Λιόσια τα οποία προκάλεσαν αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Σάββας Σάββας αναφέρθηκε στο μεγάλο έργο που έχει επιτελέσει στην περιοχή η Φωτεινή Γιαννοπούλου αλλά και στην φιλοσοφία που διέπει την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η οποία είναι η μοναδική ανεξάρτητη, υπερκομματική παράταξη στο νέο Δήμο Φυλής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Σάββας Σάββας αναφέρθηκε και στα καυτά προβλήματα της περιοχής που αφορούν τους κατοίκους. Στην ομιλία της η Φωτεινή Γιαννοπούλου αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο της. Τόνισε ότι η μεγάλη συμπαράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ αποτελεί τη μόνη εγγύηση για το μέλλον του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φυλής.

Εκείνο όμως που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από το Ζεφύρι, όπου είναι σαφέστατα το καλύτερο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

Φωτεινή Γιαννοπουλου Δήμαρχος Ζεφυρίου

Νίκος Ασημακόπουλος Αντιδήμαρχος

Σωτήρης Τσουκαλάς Αντιδήμαρχος

Βασίλης Δημητρόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος πρώην αντιδήμαρχος

Κωνσταντίνος Σπυρούνης Δημοτικός Σύμβουλος πρώην αντιδήμαρχος

Βαγγέλης Κλαπακης Δημοτικός Σύμβουλος

Τριαντάφυλλος Βαδεβουλης Δημοτικός Σύμβουλος

Ιφιγένεια Μουρτζακη Δημοτική Σύμβουλος

Αθανασία Πιτελη Ελεύθερη Επαγγελματίας

Δημήτρης Μπουρικος Υποψήφιος διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών

Ειρήνη Αυγουστακη Δικηγορος

Πέτρος Κωστεας Αστυνομικός

Κώστας Λόης Ιπτάμενος Φροντιστής

Άννα Μηλιωτάκη – Σαραντοπούλου Δημόσια Υπάλληλος