Σχέδιο απόσυρσης ανταρτών

Την απόσυρσή της από υποψήφια δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού ανακοίνωσε επισήμως χθες η Ντίνα Καλλιοντζή μετά από τρίωρη συνέντηση που είχε στην Ρηγίλης με τον γραμματέα του κόμματος. Η κα Καλλιοντσή σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι η πρώτης σειράς στόχων που έχει βάλει η Ρηγίλης προκειμένου να ισχυροποιήσει τις υποψηφιότητές της αμφισβητούνται τοπικά.
Οι αντάρτες μεταφέρονται στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας και μπαίνουν «εντός γραμμής». Ετσι και η κα Καλλιοντζή θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα.
Το έργο έχουν χρεωθεί οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες και ετοιμάζουν το έδαφος έτσι ώστε να υπάρξει συνάντηση με τον γραμματέα κ. Ανδρέα Λυκουρέτζο.
Ανάλογες ανακοινώσεις αναμένονται σε Αγιο Δημήτριο, Γλυφάδα, Μαρούσι, Κηφισιά κλπ.
Η απόσυρση της κας Καλλιοντζή δημιούργησε παράλληλα και ένα κλίμα ευφορίας στο στρατόπεδο του κ. Ξύδη καθώς στην μάχη του νέου Δήμου είχε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της δημοτικής κοινότητας Χολαργού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ήδη την πρώτη νύχτα της ανακοίνωσης ο κ. Ξύδης ήρθε σε επαφή με πέντε δημοτικούς συμβούλους της κας Καλλιοντζή και έπεται συνέχεια.