Πρόβλημα συσπείρωσης για τον Καμίνη;

kaminhsbiblio

Την ανάγκη ένιωσε το ΠΑΣΟΚ να στείλει δελτίο τύπου με την δήλωση του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκης ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Στηρίζουν οι βουλευτές της Α’ Αθήνας του ΠΑΣΟΚ, τον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη;
Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Νομίζω ότι η αποψινή παρουσία των βουλευτών Α’ Αθήνας, δίνει το μήνυμα της στήριξης του Γιώργου Καμίνη. Μήνυμα ότι τα 24 ανυπόφορα χρόνια στην Αθήνα, δεν μπορούν να γίνουν 28. Η Αθήνα χρειάζεται αλλαγή και η αλλαγή αυτή προσωποποιείται στον Γιώργο Καμίνη. Ένας άνθρωπος που πάλεψε για τη διαφάνεια, πάλεψε για τα δικαιώματα του πολίτη, πάλεψε για τη σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει σήμερα η κοινωνία και ο Γιώργος Καμίνης το δίνει.
Εμείς μέχρι σήμερα δεν είχαμε καμία πληροφορία περί αντιδράσεων βουλευτών. Σήμερα όμως μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά.
Σε συνδυασμό με το γεύμα που παρατέθηκε οι υποψίες μεγαλώνουν.
Σε μια εποχή μάλιστα που το κυβερνητικό κόμμα αντιμετωπίζει την απειλή της ψήφου διαμαρτυρίας, το λογικό θα ήταν να επιδιώκει την προβολή του ανεξάρτητου προφίλ του κ. Καμίνη. Για να μπαίνει στην διαδικασία προβολής του γεύματος και της στήριξης των βουλευτών, σημαίνει ότι το επιτελείο διακρίνει πρόβλημα συσπείρωσης.