Ψηφο εμπιστοσυνης των Νεων στον Σαββα Σαββα

Οι νέοι στα Άνω Λιόσια είχαν την τιμητική τους σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι νέοι που στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Σάββα του νέου Καλλικρατικού Δήμου Φυλής. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας αποδέχτηκε την πρόσκληση και είχε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με τη νεολαία.

Έτσι, την Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας παραβρέθηκε και μίλησε σε εκδήλωση νέων που διοργανώθηκε χάρη της υποψηφιότητας του, στο Cafe-Restaurant ”ΤΙΜΕ” στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου στα Άνω Λιόσια. Πάνω από 200 νεολαίοι τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και του εξέφρασαν τους προβληματισμούς αλλά και τα προβλήματα που τους απασχολούν από τα Άνω Λιόσια.

Ο Σάββας Σάββας τους άκουσε με υπομονή και απάντησε σε όλα τα ερωτήματά τους. Στο τέλος της κουβέντας οι νέοι αποθέωσαν τον υποψήφιο δήμαρχο Σάββα Σάββα, λέγοντάς του ότι μόνο αυτός μπορεί να εγγυηθεί την ανάπτυξη του Δήμου και τις ίσες ευκαιρίες στη νεολαία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή, ανάλογη εκδήλωση έχουν προγραμματίσει οι νέοι της Φυλής που στηρίζουν τον Σάββα Σάββα.

ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Τον γιατρό, ορθοπεδικό, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Ρένο Τσακίρη, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Σάββας Σάββας. Μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στο ήθος και τη διαδρομή του κ. Τσακίρη αναφερόμενος επίσης στην πλούσια εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Βάβουλα ο οποίος εξήρε την αγωνιστικότητα του κ. Τσακίρη κατά το παρελθόν. Την ιδιαίτερη χαρά της ανακοίνωσε και η Χρυσούλα Κουράση την οποία συνδέουν κοινοί αγώνες από το παρελθόν με τον κ. Τσακίρη. Από την πλευρά του ο Ρένος Τσακίρης δήλωσε χαρούμενος που συμμετέχει στην μεγάλη συμπαράταξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και στο πλειοψηφικό ρεύμα της μεγάλης πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας με υποψήφιο δήμαρχο τον Σάββα Σάββα. Λαμβάνοντας το λόγο και πάλι o υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Σάββας, ανακοίνωσε και τον επικεφαλής του εκλογικού γραφείου της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που είναι ο στρατηγός εν αποστρατεία Παναγιώτης Ευθυμίου, ο οποίος θα έχει οργανωτικό και συντονιστικό ρόλο.