Εχασε μια ολοκληρη παράταξη ο Χρήστος Παππους

Νέες δυσκολίες για το Χρήστου Παππού στο Καλλικρατικό Δήμο Φυλής. Έχασε ΟΛΗ την παράταξη της μειοψηφίας στο Δήμο Φυλής. Ο υποψήφιος της Ν.Δ. το 2006 Βασίλης Γκόλτιος με συνέντευξη τύπου που έδωσε ανακοίνωσε ότι πλέον δεν στηριζει το Χρηστο Παππου. Αν και επίσημα δεν θα στηρίξει καμία δημοτική παράταξη, ο κ. Γκόλτσιος και ο συνδυασμός του είναι “ψυχικά” πιο κοντά στην ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του υποψηφίου δημάρχου Σάββα Σάββα. Μάλιστα αν η αποχώρηση του απο τον Χρηστο Παππου δεν ειχε γινει τελευταια στιγμη και αν το ψηφοδελτιο του Σαββα Σαββα δεν ειχε κλεισει ίσως τα πραγματα να ήταν διαφορετικά…

Εντωμεταξύ σε ναυάγιο οδηγήθηκε και η συνεργασία του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Εποχή για τη Φυλή», Βασίλη Γκόλτσιου και αυτής των Άνω Λιοσίων του Χρήστου Παππού, λίγες μόνο ημέρες μετά την κοινή τους δήλωση για συμπόρευση στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου (από όπου και η κοινη φωτογραφια που σας παραθετουμε). Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, με την παρουσία στελεχών της Παράταξης, στο Δημαρχείο Φυλής, ο κ. Γκόλτσιος ανακοίνωσε την διακοπή της συνεργασίας με την παράταξη του κ. Παππού, ανέφερε πως η «Νέα Εποχή για τη Φυλή» δεν θα συμμετέχει στις εκλογές του Νοεμβρίου και τόνισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περεταίρω συνεργασία με καμία άλλη δημοτική παράταξη. Η ανακοίνωση του κ. Γκόλτσιου ήταν πολύ σκληρή δίνοντας ένα ακόμα ράπισμα στην ήδη καταρακωμένη αξιοπιστία της παραταξής του Χρήστου Παππού και του ιδίου προσωπικά. Πλέον τα ερείσματα του Χρήστου Παππού σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Φυλής μειώνονται δραματικά.

Την ίδια ώρα ο αρχιτεκτων μηχανικός Γιωργος Παππούς ( στη φωτο) ο οποίος είναι πρώτος ξαδελφος του δημάρχου Χρήστου Παππου, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και σημαίνων τοπικό στέλεχος της Ν.Δ. με αρθρογραφία του στον τοπικό τύπο δίνει ένα ακόμα ράπισμα στον Χρήστο Παππού αφού εξηγεί τους πολιτικούς όρους που διαφωνεί με τον απερχομενο δημαρχο Ανω Λιοσιων.

Με την φράση, «χρωστάω πολλά στην πόλη που με ανέθρεψε», ο Γιώργος Παππούς ανοίγει τα χαρτιά του και μιλάει για τις νέες προοπτικές του σχεδίου «Καλλικράτης» ενώ εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να επανακάμψει στα τοπικά δρώμενα με την «Ενότητα Πολιτών» και τον υποψηφιο δημαρχο Σαββα Σαββα.

Πιστεύει πως τα προβλήματα του τόπου μπορούν να λυθούν με την συνεργασία μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων και όχι από έναν «σωτήρα» Δήμαρχο και 3-4 Αντιδημάρχους και υπογραμμίζει πως οι «κομματάρχες» δεν έχουν καμία θέση στον τόπο ενώ αρνείται την οποιαδήποτε «συναλλαγή» για μια θέση εργασίας.

Γέννημα – θρέμμα της πόλης των Άνω Λιοσίων, ο Γιώργος Παππούς, δηλώνει πως η βούληση των μελών της παράταξης είναι να συμμετέχουν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με στόχο να συμβάλλουν με τις γνώσεις, τις εμπειρίες και πάνω απ’ όλα την πρόθεσή τους για ανιδιοτελή προσφορά και τονίζει πως θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του γιατί τον ενδιαφέρει το έργο και όχι η κορυφή της θέσης.