Το ΚΚΕ καταγγέλλει αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ

kkepapariga

Δήλωση καταγγελία έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ κ. Παναγιώτης Μεντρέκας  μετά τη δεύτερη συνάντηση της διακομματικής επιτροπής σχετικά με την προβολή των υποψήφιων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.
Ο κ. Μεντρέκας δήλωσε ότι «το ΚΚΕ καταγγέλλει την κατά κανόνα αποσιώπηση των θέσεων και της δράσης των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης από τα κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και άλλα μέσα με ευθύνη της κυβέρνησης.
Η κυβέρνηση κώφευσε πλήρως στις συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε το ΚΚΕ στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής ώστε να υπάρχει διασφάλιση της ίσης προβολής των υποψηφίων και των συνδυασμών στις περιφέρειες και στους δήμους, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η παραμικρή μέριμνα για προβολή της δραστηριότητας και των θέσεων τους σε κρατικά και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα λαθών και παραλείψεων αλλά συνειδητής επιλογής.
Καλούμε να δραστηριοποιηθούν μαχητικά δίπλα στις δυνάμεις του ΚΚΕ για την επιτυχία της Λαϊκής Συσπείρωσης, τους φίλους του ΚΚΕ, όλους τους εργαζόμενους που καταλαβαίνουν ότι η υπερψήφιση της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές αποτελεί την μόνη αποτελεσματική απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική και ότι η αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ του ΚΚΕ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις».