Με Πιπιλή στην Δυτική Αττική ο Δημαράς

«Το Άρμα Πολιτών είναι συνδυασμός για όλους τους πολίτες της Αττικής. Δεν υπάρχουν μπλε, κόκκινοι ή πράσινοι για εμάς. Δεν βλέπουμε πολίτες σημαδεμένους με χρώματα. Βλέπουμε συμπολίτες μας που υποφέρουν από την οικονομική κρίση και το άθλιο περιβάλλον της Αττικής. Για εμάς, όλοι οι πολίτες μοιάζουν με ουράνιο τόξο. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεκινήσουμε έναν αγώνα ανάτασης. Περιφέρεια, κυβέρνηση, δήμοι, φορείς, συνδικάτα, πρέπει να συνεργαστούμε για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν περισσεύει κανένας».

Με αυτές τις φράσεις, ξεκίνησε την ομιλία του ο Γιάννης Δημαράς προς τους παρευρισκόμενους, κατά την επίσημη παρουσίαση της υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής με το «Άρμα Πολιτών», Κατερίνας Πιπιλή και των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην πλατεία Δημοκρατίας στα Μέγαρα.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Δημαράς επεσήμανε την ανάγκη να «σβηστούν οι διαχωριστικές γραμμές» και να δοθεί πρωτίστως το βάρος στην ανάπτυξη και το περιβάλλον, εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα κονδύλια που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Περιφέρεια Αττικής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, ξεκαθάρισε πως: «Πρέπει να βάλουμε στην άκρη ό,τι μας πλήγωσε και μας πληγώνει. Το ξεκαθαρίζω για μια ακόμη φορά. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην κυβέρνηση, οι εκλογές αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε περίπτωση εκλογή μας, περιμένουμε να σταθούμε δίπλα στην κυβέρνηση και όχι απέναντί της. Έχουμε να απολογηθούμε στον λαό μας, στους συμπολίτες μας. Και όταν φτάσει η στιγμή της απολογίας πρέπει να τους απαντήσουμε με έργα και όχι με κατηγορίες και μετάθεση ευθυνών». «Ήρθαμε να λύσουμε προβλήματα και όχι να δημιουργήσουμε νέα», τόνισε με έμφαση ο Γιάννης Δημαράς.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Πιπιλή απευθυνόμενη προς τους συγκεντρωθέντες επεσήμανε την ανάγκη να «αντιμετωπιστούν άμεσα και χωρίς χρονοτριβές τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής, η οποία είναι από τις περιοχές του Λεκανοπεδίου που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την οικονομική ύφεση», συμπληρώνοντας: «έχουμε σχέδιο, έχουμε όραμα και κυρίως έχουμε την ελπίδα πως όλοι μαζί θα παλέψουμε και θα τα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της Δυτικής Αττικής».

Νωρίτερα, ο Γιάννης Δημαράς συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Κατερίνα Πιπιλή, επισκέφτηκε περιοχές της Ελευσίνας, όπου ενημερώθηκε από τοπικούς φορείς και απλούς πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Το ψηφοδέλτιο της Δυτικής Αττικής

Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης
ΠΙΠΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αρχιτέκτων Μηχανικός

Περιφερειακοί σύμβουλοι
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου

ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΖΩΗ του ΙΩΑΝΝΗ Δημοτικός Υπάλληλος

ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Επιχειρηματίας, πρώην Βουλευτής

ΛΙΟΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Ναυπηγός, Μηχανολόγος Μηχανικός

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός
Μηχανικός

ΤΣΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Επιχειρηματίας