Παφίλης: Εγκριση για ΔΝΤ ζητάει ο Πρωθυπουργός

kkepapariga

Στη Σαλαμίνα περιόδευσε σήμερα Σάββατο ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση Θανάσης Παφίλης, συνοδευόμενος από την υποψήφια δήμαρχο Σαλαμίνας Γεωργία Γκαβογιάννη και τον Κώστα Τζατζάνη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη νήσων Αργοσαρωνικού.
Ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας σε συγκέντρωση σε καφετέρια του νησιού σημείωσε ανάμεσα σε άλλα:
«Όπως φαίνεται και από τη διακαναλική συνέντευξη που θα δώσει ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα και από τα προεκλογικά ψίχουλα που μοιράζει, οι εκλογές έχουν αποκτήσει για την κυβέρνηση και τους «φίλους» της μεγάλη πολιτική σημασία. Ζητάει ουσιαστικά από τον ελληνικό λαό να εγκρίνει την πολιτική της, τα σκληρά μέτρα, να δείξει καλή διαγωγή στην ΕΕ στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Και εμείς πιστεύουμε ότι οι εκλογές έχουν μεγάλη πολιτική και διεθνή σημασία. Γι’ αυτό το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός στους Γάλλους απεργούς και συνολικά στους εργαζόμενους της Ευρώπης, πρέπει να είναι σαφές, να γράφει Λαϊκή Συσπείρωση, να γράφει ΚΚΕ, να γράφει «Λαοί της Ευρώπης ξεσηκωθείτε», όπως το πανό που κρεμάσαμε στην Ακρόπολη».

Επίσης το ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με την διακαναλική συνέντευξη:
«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί με διακαναλική συνέντευξη να παρέμβει ώστε η λαϊκή δυσαρέσκεια και οργή να μην εκφραστεί στις κάλπες σε καταδίκη της κυβερνητικής  πολιτικής.
Το ΚΚΕ απαιτεί να έχουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί την ίδια δυνατότητα.