Αγρια κόντρα στο Βύρωνα

xardalias

Οξύνεται καθημερινά η κόντρα μεταξύ Χαρδαλιά και Κόνσουλα στο Βύρωνα καθώς πλησιάζουμε στην τρίτη τους εκλογική αναμέτρηση. Από την απάντηση δελτίο τύπου του δημάρχου Νίκου Χαρδαλιά μπορεί εύκολα κανείς να βγάλει συμπέρασμα του κλίματος:

«Προεκλογικές αθλιότητες Κόνσουλα με φόντο το Φεστιβάλ Βύρωνα!

Για άλλη μια φορά ο μόνιμα αποτυχών υποψήφιος Δήμαρχος Βύρωνα Παναγιώτης Κόνσουλας προσπαθεί με λάσπη και συκοφαντίες να διασωθεί από την απόλυτη δημοσκοπική κατρακύλα που έχει περιέλθει ενόψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου. Μετά από το απόλυτο φιάσκο των μηνύσεών του, τον προηγούμενο Ιούνιο, για τη δήθεν «οικονομική κακοδιαχείριση» στο Δήμο Βύρωνα, για τις οποίες μάλιστα βρίσκεται υπόλογος στη Δικαιοσύνη, αποφάσισε να σπιλώσει τη λειτουργία, τα στελέχη και τους εργαζομένους του Φεστιβάλ Βύρωνα, ελπίζοντας πως έτσι θα γλιτώσει από τη συντριβή του στις επερχόμενες εκλογές!
Μόλις 15 ημέρες (!!!) πριν τις εκλογές και 8 χρόνια μετά την εκλογή του το 2003 στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, «ανακάλυψε» πως ο Δήμαρχος, τα μέλη του διαπαραταξιακού Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου και οι εργαζόμενοι σε αυτό είναι υπεύθυνοι «διακίνησης μαύρου χρήματος(!)» και προχώρησε σε έωλες, κατασκευασμένες και τραγελαφικές καταγγελίες στα ΜΜΕ και στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους…..»

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Κόνσουλας πήρε μέσα το καλοκαίρι δημοσκόπηση που τον βγάζει νικητή στον δεύτερο γύρο. Και βέβαια είναι η τελευταία φορά που δοκιμάζει να αναμετρηθεί με τον κ. Χαρδαλιά. Οπως καταλαβαίνετε έχει βγάλει όλα τα όπλα από την φαρέτρα.