Μήνυμα νίκης έστειλαν οι πολίτες της Νέας Σμύρνης σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Στάθη Κούπα. Πάνω από 700 άτομα συγκεντρώθηκαν στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε μέχρι στιγμής στη Νέα Σμύρνη και σε αυτή την προεκλογική περίοδο.
Το παρών έδωσαν η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Κατερίνα Αδαμοπούλου η οποία ξεκαθάρισε ότι το ΛΑΟΣ στηρίζει μόνο Στάθη Κούπα στη Νέα Σμύρνη, αλλά και σύσσωμη η Ν.Δ. η οποία τον στηρίζει. Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής της Ν.Δ. κ. Καστάνης εκπροσώπησε το Βασίλη Κικίλια, ενώ παράλληλα έδωσαν το παρών και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Κουτσογιάννης, Ιωάννης Πήλιουρας, Κώστας Δέδες, Γεωργία Μπουγά, Ηλίας Ρεδιάδης – Τούμπας, Ρένα Βασιλάκη, Ευαγγελία Καϊράκη, Παναγιώτης Σινάπης, αλλά και ο γραμματέας του τομέα αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Ελπιδοφόρος Παπανικολόπουλος, τονίζοντας ότι στηρίζουν τον Στάθη Κούπα
Η εκδήλωση είχε μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Πρώτα από όλα ο κ. Κούπας παρουσίασε βίντεο όπου με αποδείξεις έγγραφα και ντοκουμέντα ανέδειξε τη διαπλοκή που υπάρχει στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Στο αποκαλυπτικό βίντεο, αντιδήμαρχοι, συνεργάτες και δημοτικοί σύμβουλοι των Κουτελάκη και Τζουλάκη εμφανίζονται να διαπλέκονται σε υποθέσεις πολλών χιλιάδων ευρώ.
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι για κάθε καταγγελία που εμφάνισε ο κ. Κούπας είχε και ανάλογο έγγραφο ντοκουμέντο που το αποδείκνυε. Είναι πλέον πασιφανές ότι η δημοτική αρχή μετά τους υπόδικους Κουτελάκη και Ιακωβάκη οι οποίοι έχουν δικαστικές περιπέτειες έχει ένα ακόμα πολλαπλό σκάνδαλο να απολογηθεί, το οποίο αφορά τη διαπλοκή στην ενοικίαση χώρων όπου δημοτικοί σύμβουλοι κερδίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ.
Στο βίντεο γίνεται λόγος και για ένα ακόμα σκάνδαλο, αυτό του πάρκινγκ της πλατείας Καρύλλου, εμφανίζοντας μάλιστα και στοιχεία από το ρεπορτάζ τοπικών εφημερίδων.
Δεν μπορούσε φυσικά να λείψει και η αντιπαράθεση για τα οικονομικά του δήμου όπου το βίντεο του κ. Κούπα, αποκαλύπτει την έκθεση της ορκωτής λογίστριας σύμφωνα με την οποία όχι μόνο δεν υπάρχουν στο ταμείο 8 εκατομμύρια ευρώ αλλά υπάρχει και έλλειμμα περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η επίθεση που έκανε ο κ. Κούπας από το βήμα στον κ. Τζουλάκη για την άρνηση του τελευταίου να συμμετάσχει σε κάθε μορφής διαλόγου. Παράλληλα ο κ. Κούπας παρουσίασε και μία δέσμη κοινωνικών μέτρων τα οποία θα απαλύνουν οικονομικά τους ασθενέστερους οικονομικά, τα οποία θα λάβει μόλις αναλάβει τη δημοτική αρχή.