Διπλο χτυπημα Φασουλα με Δημαρα

Έκπληξη απο τον Παναγιωτη Φασουλα. Από τη μια ακυρωσε το ραντεβού που ειχε με το Γιαννη Μιχα και από την άλλη δέχτηκε το Γιαννη Δημαρα για τον οποιο προεβλεψε οτι θα κερδισει τις εκλογες.  Το Δήμαρχο Πειραιά κ. Παναγιώτη Φασούλα επισκέφθηκε  ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιάννης Δημαράς, στο νέο Δημαρχιακό Μέγαρο (Κανθάρου και Ηρώων Πολυτεχνείου).

Μετά τη συνάντηση ο κ. Δημαράς δήλωσε τα εξής: «Η σημερινή ημέρα επεφύλαξε σε εμάς πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Η πρώτη ήταν η αποδοχή του κόσμου του Πειραιά, του Πειραϊκού λαού. Η δεύτερη, η γνωριμία μας με το Σεβασμιότατο, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός ιερωμένος και τρίτον οι παλιές φιλίες δεν ξεχνιούνται. Είναι πολύ δυνατές, κρατάνε στο χρόνο και κυρίως αυτές που οικοδομούνται στον αθλητισμό. Τον Παναγιώτη, τον αγαπάω και θα τον αγαπάω πάντα».

Από την πλευρά του ο κ. Φασούλας τόνισε: «Υποδεχτήκαμε σήμερα στο Δημαρχείο Πειραιά, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Δημαρά, ο οποίος εκτός από υποψήφιος και πολιτική φυσιογνωμία της χώρας για πάρα πολλά χρόνια, είναι και πάρα πολύ δυνατός φίλος μου. Θέλω να πιστεύω ότι, η υποψηφιότητά του θα στεφθεί από επιτυχία στις 7 του Νοέμβρη και αυτό θα γίνει, γιατί δεν είναι μόνο το Μνημόνιο και το αντιμνημόνιο που κρίνει ο κόσμος, αλλά είναι και η Τοπική Αυτοδιοίκηση όπως την αντιλαμβάνεται ο Γιάννης, μέσα σε δημοκρατικά πλαίσια όπως δεν την αντιλαμβάνονται άλλοι. Πιστεύω ότι, θα είμαστε εδώ να τον συγχαρούμε ως Περιφερειάρχη έστω και για δύο μήνες, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου, που θα έχω την τιμή να είμαι Δήμαρχος Πειραιά και πιστεύω ότι θα συνεργαστούμε άριστα».