ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Ολοι με τον Ντουρο τη δεύτερη Κυριακη

ntoyros-new-

Την στήριξή του στον Σωτήρη Ντούρο ανακοίνωσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Αχαρνών» (ΕΚΑ) Σπύρος Στριφτός, εν όψει του δευτέρου γύρου των Δημοτικών εκλογών.  Ο πρώην Δήμαρχος, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του συναντήθηκε, με τον Υποψήφιο Δήμαρχο, Σωτήρη Ντούρο και στελέχη του Συνδυασμού «Για την Πόλη μας», σε γνωστό «café» του Δήμου Αχαρνών, απ’ όπου οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την συνεργασία τους για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή. Ο Σπύρος Στριφτός, με μια λιτή δήλωση, τόνισε πως η συλλογική απόφαση των στελεχών της Ε.Κ.Α. να στηρίξουν τον Συνδυασμό του Σωτήρη Ντούρου, ελήφθη με γνώμονα την ποιότητα και την αξία των υποψηφίων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Για την Πόλη μας», τους οποίους, όπως ανέφερε, έχει ανάγκη ο τόπος για να πάει μπροστά. Από την πλευρά του, ο Σωτήρης Ντούρος, αφού ευχαρίστησε τόσο τον πρώην Δήμαρχο όσο και τα μέλη της Παράταξης που παρευρέθηκαν στην συνάντηση, ανέφερε πως αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον, εφ’ όσον κερδηθεί ο Δήμος, αφού σε αυτήν την δύσκολη φάση που διανύουν οι Αχαρνές όλοι είναι χρήσιμοι και όλοι πρέπει να προσφέρουν για την αναγέννηση του πολύπαθου Δήμου.

Την ίδια ώρα η τρίτη παράταξη του Γιάννη Κασσαβού δεν πήρε επίσημη θέση αλλά μετά από σύσκεψη της ολομέλειας αποφασίστηκε να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Στην παράταξη του Γιάννη Κασσαβού σε ποσοστό 90% οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι θα στηρίξουν τον Σωτήρη Ντούρο μετά από αυτά που διαδραματίστηκαν με τους αθίγγανους  την προηγούμενη Κυριακή από την παράταξη του Παναγιώτη Φωτιάδη και τις καταγγελίες που υπάρχουν για χρηματισμό. Δεν εξάλλου τυχαίο ότι πρώτος σε σταυρούς είναι ο αθίγγανος Μουκανης έχοντας ξεπεράσει τους… 2000 σταυρούς

Με δεδομενο οτι ο Παναγιωτης Φωτιαδης ειναι ο επισημος υποψηφιος του ΠΑΣΟΚ δεν θα τον στηριξει ουτε ο Θέμης Οικονόμου, ενώ η παράταξη του Παναγιώτη Γρηγοριάδη είναι μοιρασμένη στη μέση

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΤΟΥΡΟΥ

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοέμβρη απέδειξε ότι ο λαός των Αχαρνών έχει κρίση. Απέδειξε ότι έδωσε βάση στις προγραμματικές θέσεις και επιβράβευσε την ποιότητα του στελεχιακού δυναμικού που απαρτίζει τον συνδυασμό μας. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε πλέον από την πλειονότητα των πολιτών, έχουν ως κοινή συνισταμένη, ότι αυτός ο συνδυασμός και αυτά τα στελέχη είναι που πρέπει την επόμενη Κυριακή να βρεθούν στις θέσεις ευθύνης. Γιατί ως παράταξη μπορούμε να εγγυηθούμε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία του τόπου με γνώμονα μόνο το συμφέρον της πόλης και των δημοτών.

Το παρελθόν της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής αλλά και οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη χθεσινή εκλογική διαδικασία αποτελούν σοβαρή ένδειξη για την ποιότητα του τρόπου διοίκησης που υπόσχεται εκ νέου η παράταξη του κ. Φωτιάδη. Τώρα όμως, το δίλλημα της επόμενη Κυριακής είναι ξεκάθαρο. Αποφασίζουμε για το επίπεδο της ποιότητας ζωής που θέλουμε στην πόλη μας. Για το μέλλον αυτού του τόπου, με προγραμματικές θέσεις και με πραγματικό όραμα για την πόλη μας, προτρέπουμε τον Αχαρναϊκό Λαό να προσέλθει μαζικά την επόμενη Κυριακή στις κάλπες. Η στάση της αποχής δίνει δύναμη σε όσους επιθυμούν την οπισθοδρόμηση. Γιατί όσοι επιθυμούν την οπισθοδρόμηση, θα είναι εκεί και θα ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή, προασπίζοντας τα δικά τους συμφέροντα. Δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι. Ελάτε, να δώσουμε όλοι δύναμη στην ψήφο μας. Να μην αφήσουμε και πάλι την πόλη μας σε χέρια, οπισθοδρομικών ή άλλων δυνάμεων. Η ευθύνη είναι όλων μας συλλογικά. Η ευθύνη είναι του καθενός μας ξεχωριστά.