Η λύση για γρήγορες πεζοδρομήσεις

Η Διακοσμητική Άσφαλτος είναι μια δοκιμασμένη τεχνολογικά εφαρμογή που αντικαθιστά ρεαλιστικά ομοιώματα πέτρας, τούβλου ή άλλων σχεδίων επί της ασφαλτικής επιφάνειας.
Συνδυάζει την ελαστικότητα καθώς και τα περισσότερα χαρακτηριστικά της ασφάλτου σε συνδυασμό με την τεχνολογία της αποτύπωσης και της βαφής , σε αρχιτεκτονικό οικονομικό δάπεδο με ελάχιστο κόστος συντήρησης.
Σε αντίθεση με τον κυβόλιθο ή το σταμπωτό μπετό , η Διακοσμητική Άσφαλτος . επισκευάζεται γρήγορα που έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερο χρόνο παρεμπόδισης της κυκλοφορίας.


Μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους χώρους που είναι δυνατόν να καλυφθούν με άσφαλτο όπως για παράδειγμα σε παρκινγκ, σε δρόμους , πεζόδρομους, εισόδους κτλ..
Η Διακοσμητική Άσφαλτος μπορεί να εφαρμοστεί σε ήδη υπάρχον άσφαλτο (έως 1 έτος) η οποία όμως είναι καλά διατηρημένη ή ακόμα καλύτερα σε καινούρια άσφαλτο. Η εκτέλεση της γίνετε εύκολα , πολύ γρήγορα (έως 350 τμ/ μέρα) και πραγματοποιείται με το ειδικό μηχάνημα SR 60
το οποίο τοποθετείται πάνω στον ασφαλτοτάπητα , τον επαναθερμαίνει  με υπέρυθρες ακτίνες  βάζοντας πάνω την μήτρα σχεδίων.
Με την χρήση δονητικής πλάκας επιτυγχάνουμε την πλήρη εισχώρησή της στον ασφαλτοτάπητα δημιουργώντας έτσι τον ψευτοαρμό. Στη συνέχεια αφαιρείται η μήτρα και πάνω στο ήδη υπάρχον σχέδιο ψεκάζουμε / βάφουμε την επιφάνεια με ειδικά χρώματα που εμποτίζουν την άσφαλτο.
Τα προτερήματά της είναι πολλά . Υπάρχει μια πλειάδα χρωμάτων και σχεδίων
που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Έχει συμβατό κόστος εφαρμογής και συντήρησης. Με την μέθοδο της Διακοσμητικής Ασφάλτου αποφεύγετε η καθίζιση , η αποκόλληση εδάφους , το χορτάριασμα , καθώς επίσης υπάρχει και η εγγύηση αυθεντικότητας της μεθόδου. Το δάπεδο είναι ανθεκτικό και ελαστικό , δεν επηρεάζεται από αλάτι , λάδι, πετρέλαιο ή από καιρικές συνθήκες.
Σε μια εποχή όπου οι απαιτήσεις της αισθητικής μας γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, η Διακοσμητική Άσφαλτος έρχεται να προσφέρει την αισθητική στους εξωτερικούς μας χώρους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.