ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Αρχισυντάκτης

Ο κ. Χάρης Κουγιουμτζόπουλος είναι δημοσιογράφος, διαπιστευμένος στο Υπουργείο Εσωτερικών και εξειδικεύεται στο ρεπορτάζ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 1998 μέχρι σήμερα.

Είναι πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Εκδοτών Τοπικών Εφημερίδων Αττικής.

Από το 2000 μέχρι και σήμερα διετέλεσε σύμβουλος επικοινωνίας σε δεκαεννιά δήμους και σύμβουλος Υπουργού Εθνικής Οικονομίας.

Υπολογίζεται ότι έχει γράψει πάνω από 19.000 άρθρα, εργασίες και μελέτες για την τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ διετέλεσε και επιστημονικός υπεύθυνος και καθηγητής σε Δημοτικά ΚΕΚ με αντικείμενο την τοπική δημοσιότητα στα δημόσια έργα.

Εχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού ,  Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Παπάγου Χολαργού ως επικεφαλής της παράταξης «8 Προτάσεις για το Δήμο Παπάγου Χολαργού».

Ηταν παραγωγός και παρουσιαστής σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές για την τοπική αυτοδιοίκηση το 2002 και το 2006, είχε την παραγωγή και επιμέλεια επί χρόνια της ραδιοφωνικής εκπομπής “Στις Γειτονιές της Αττικής” στον XFM, ταυτόχρονα ήταν διευθυντής σύνταξης στο πανελλαδικά περιοδικά «Δημοτικός Τύπος» και «Δήμων Δρώμενα», συντάκτης στο περιοδικό «Τετράδια Αυτοδιοίκησης», παραγωγός εκπομπής στον ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία FM”.

Εχει κληθεί και έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε δεκάδες συνέδρια και  σεμινάρια σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό και στην Βουλή των Ελλήνων για τον Τοπικό Τύπο.

Ηταν ιδρυτικό μέλος και ενεργό στέλεχος της κίνησης «ΜΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ» μέχρι την τελική επιτυχία της επίτευξης του στόχου και την αναγνώριση της Κοινωνίας των Πολιτών από το Σύνταγμα των Ελλήνων.

Είναι συντονιστής της πρωτοβουλίας «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ».

Εκανε σπουδές Οικονομικών στην Ελλάδα και Κοινωνιολογίας στη Γαλλία και έζησε επτά χρόνια σε τρεις διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, όπου μελέτησε τα Ευρωπαϊκά Μοντέλα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΛΑΔΑΣ

Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών

Ο κ. Αναστάσιος Λαδάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών στο τομέα της Δημόσιας Διοίκησης, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών απο το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στον Εσωτερικό Ελεγχο.
Διαθέτει 20ετή και πλέον εμπειρία διευθύνοντας τις οικονομικές διευθύνσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.