Η φιλία των παιδιών θα δώσει την νίκη στην ΤΕΔΚΝΑ

kasidokwstas-_papandreou

Πλησιάζουν οι μέρες για να εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα που θα καθορίζει τις αναλογίες και τον πληθυσμό των συλλογικών οργάνων της Τοπικής Ενωσης Δήμων της Αττικής και της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος και τα επιτελεία των κομμάτων έχουν στρωθεί στη δουλειά με τους χάρτες και τα εξελόφυλλα για να δουν τις αναλογίες των εκπροσώπων. Γενική αίσθηση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει προβάδισμα πολλοί όμως θεωρούν ότι θα είναι οριακό. Πολλά εξαρτώνται από την συνεργασία μεταξύ Δημοκρατικής Αριστεράς και ΣΥΡΙΖΑ καθώς και οι δυό τους μαζί συγκεντρώνουν αρκετούς δημοτικούς συμβούλους σε Ελλάδα και Αττική. Αν δεν συνεργαστούν όμως το ΠΑΣΟΚ θα εξασφαλίσει πολύ περισσότερες έδρες και σαφές προβάδισμα. Μόνο η Δημοκρατική Αριστερά υπολογίζεται ότι διαθέτει γύρω στους 200 εκλέκτορες.
Ετσι αρκετοί θεωρούν μη τυχαίο το γεγονός της ξαφνικής εκτεταμένης δημοσίευσης από κουτσομπολίστικα περιοδικά της στενής φιλίας που συνδέουν τους γιους Παπανδρέου και Κασιδόκωστα.
Ο ένας είναι ο γιος του πρωθυπουργού και ο άλλος είναι ο γιος του Δημάρχου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης. Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα και από τότε έγιναν κολλητοί.
Ο Πάρης και ο Αντρίκος λατρεύουν την θάλασσα και τα extreme sports και συνηθίζουν να περνάνε αρκετές ώρες μαζί στην παραλία του «Αστέρα» κάνοντας θαλάσσια σπορ.
Αυτή η φιλία λένε θα τροφοδοτήσει και την συνεργασία σε πολιτικό επίπεδο ειδικά στην ΤΕΔΚΝΑ που θα είναι καθοριστική.