Νέα 4ωρη στάση στους Δήμους σήμερα

poeota2

Tη μετατροπή όλων των συμβάσεων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες σε ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων διεκδικεί με νέα στάση εργασίας η ΠΟΕ ΟΤΑ για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ή ΕΡΓΟΥ στους Ο.Τ.Α. και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Ετσι αποφάσισε νέα στάση εργασίας για σήμερα από το πρωί στις 11 μέχρι το τέλος της εργασίας.
Η ΠΟΕ ΟΤΑ χαρακτηρίζει  νεοφιλελεύθερη την πολιτική της κυβέρνησης  ενώ σημειώνει ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο επίκεντρο των πολιτικών του μνημονίου και είναι και σήμερα αντιμέτωποι με νέα επιδρομή σε βάρος των ασφαλιστικών, μισθολογικών και εργασιακών τους δικαιωμάτων και με ένα νέο κύκλο ιδιωτικοποίησης «κοινωνικών υπηρεσιών» και φορέων.
Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί επίσης ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στα γραφεία της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α. (Καρόλου 24 – Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕ καταλήγοντας σημειώνει ότι η συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνη απάντηση στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης και της τρόικας, που σχεδιάζουν νέα ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματα μας.