Βάσκικη περιοχή η Κερατέα

keratea-mat1

Έκρυθμη συνεχίζει να είναι η κατάσταση στην Κερατέα μετά τα προχθεσινά επεισόδια και τις συλλήψεις. Οι κάτοικοι πιστεύουν πια ότι όλα γίνονται για να εξυπηρετηθούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και το κράτος βάζει πλάτη. Εκεί μιλούν για χούντα και φασιστική βία ενώ σοβαρότατο είναι το θέμα με τα παιδιά και τις σκηνές που βλέπουν να εκτυλίσσονται μπροστά τους με πρωταγωνιστές τους παππούδες τους, τις μανάδες τους και τους κρανιοφόρους και κουκουλοφόρους των ΜΑΤ. Στα σχολεία της περιοχής μιλούν ανοιχτά για την αστυνομική βία και για το κράτος που εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα για να τους πάρει τις περιουσίες παραβιάζοντας το Σύνταγμα.
Η κατάσταση θυμίζει Βάσκικη περιοχή ενώ παράληλα Με απόφαση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής ,  όλες οι Δημόσιες υπηρεσίες, τα σχολεία, οι τράπεζες και τα εμπορικά καταστήματα της Λαυρεωτικής παρέμειναν εχτές κλειστά ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την σύλληψη πολιτών και για τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν  εντός της πόλεως της Κερατέας.
Να θυμίσουμε ότι μετά από εφόδους της αστυνομίας σε σπίτια και συλλήψεις ξεκίνησαν προχθές εκτεταμένα επεισόδια μέσα σε όλη την πόλη της Κερατέας.