Δήλωση Κακλαμάνη για την κατάληψη

kaklamanis1evae

Mε αφορμή τη κατάληψη του ραδιοφωνικού σταθμού «Αθήνα 9,84» από μέλη της επιτροπής σωματείων, συνδικαλιστών, εργαζομένων και ανέργων, που εξέφρασαν την «αλληλεγγύη τους για τη νομιμοποίηση των μεταναστών», ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης, δήλωσε:
«Ανεξάρτητα ποιοι είναι οι καταληψίες και οι λόγοι, που τους οδήγησαν σε μία τέτοια ενέργεια, τα προβλήματα που επικαλούνται, δεν επιλύονται με τέτοιο τρόπο.
Όπως δεν επιλύθηκαν  με τη κατάληψη κατά τη διάρκεια των βίαιων γεγονότων τον Δεκέμβριο του 2008. Προσωπικά αποδοκιμάζω έντονα τέτοιους είδους «πρωτοβουλίες» εκφράζοντας παράλληλα τη συμπαράσταση μου στους εργαζόμενους του σταθμού.
Η ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής είναι βαρύτατη, διότι αντί να ασχολείται με το παρόν και το μέλλον της πόλης, συνεχίζει τον λαικίστικο προεκλογικό της λόγο, ασχολούμενη με, επικοινωνιακού τύπου, παιχνίδια, που δήθεν αφορούν στο παρελθόν…
Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμίνης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη πολιτική του και να μην κρύβεται όπως στα πρόσφατα γεγονότα της Νομικής, παρέχοντας έτσι «άλλοθι» για ενέργειες, που προκαλούν το δημόσιο αίσθημα».