20.000 βελανιδιές στην Καισαριανή

kesariani

Μεγάλη δενδροφύτευση με 20.000 προβλαστημένες βελανιδιές που παραχώρησε η Ένωση Γερμανοελληνικών Συνδέσμων (VDGG) συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καισαριανής, η Ένωση Γερμανοελληνικών Εταιρειών και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Καισαριανής, στην καμένη περιοχή του Αλεποβουνίου του Υμηττού.
Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, στην πλειοψηφία τους μαθητές καθώς και μέλη των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας  Καισαριανής, ΒορειοΑνατολικού Τομέα Υμηττού, Βάρης, Βούλας, Γλυφάδας.
Η εκδήλωση σποροφύτευσης, που τέθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων  Φίλιππου Πετσάλνικου και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο δημοτικό αναψυκτήριο Καισαριανής «Τα Ξύλινα».
Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ‘Άννα Νταλάρα, ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Roland Wegener, ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς Γιάννος Λιβανός, ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής Θάνος Παπαϊωάννου, η Πρόεδρος της Ένωσης Γερμανοελληνικών Συνδέσμων Dr. Sigrid Skarpelis-Sperk, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Αντώνης Καμπάκας και η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Γωγώ Φιλίππου, επικεφαλής στελεχών του Συνδέσμου.