Θα διορίσω και τα σκυλιά μου

dimarxeio_glyfadas

Γεμάτο είναι το διαδίκτυο με διαμαρτυρίες δημοσιογράφων, πολιτών και παρατάξεων για διορισμούς συγγενών προέδρων και αντιδημάρχων κυρίως σε Νομικά Πρόσωπα των δήμων. Δυστυχώς ο νόμος δεν προβλέπει ανάλογες απαγορεύσεις κατ’ ουσίαν αλλά και οι πολιτικοί δεν φαίνεται να διστάζουν μπροστά σε μια ενδεχόμενη κοινωνική κατακραυγή και παρά τα νέα στοιχεία που έδωσε η στατιστική υπηρεσία για την ανεργία.

διαβάζουμε στο www.korner.gr και στο http://glyfadaweb.blogspot.com/

«…Θα διορίσω και τα σκυλιά μου αν μπορέσω». Σκληρή λακωνική θρασύτατη και άκρως απολιτίκ δήλωση του κατά τα άλλα διακεκριμένου χειρούργου κύριου Οδυσσέα Παπαδόπουλου σε δημόσιο χώρο παρουσία μαρτύρων όταν τον ρωτήσαμε γιατί διόρισε την κόρη του σαν διευθύνουσα σύμβουλο στο Γκολφ όπου και αυτός κρατά την θέση του αναπληρωτή Προέδρου και ποια είναι τα προσόντα της και η εμπειρία της…
Με ύφος καρδιναλίων και με τον αέρα που του δίνει η μπολιασμένη από σπόντα εξουσία λίγο ή πολύ μας έδωσε να καταλάβουμε πως αυτός αποφασίζει και αυτός θα κάνει ότι θέλει και θα διορίζει όποιον θέλει και αν μπορεί ακόμη και τα σκυλιά του.
Και μην θεωρείτε υπερβολή αυτά που καταθέτουμε υπάρχουν αυτήκοοι και αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι είχαν μείνει άναυδοι από την πολιτικοαλαζονεία που έβγαλε προς τα έξω ο καταξιωμένος χειρούργος μιλώντας για την δημοτική επιχείρηση λες και είναι το προσωπικό του ιατρείο ή η προσωπική του επιχείρηση.
Λυπούμεθα πολύ για την συμπεριφορά του πολιτικού άνδρα μα περισσότερο λυπούμεθα για την δύνη και την περιπέτεια που εμπλέκεται η δημοκρατική παράταξη και ο ίδιος ο Δήμαρχος αν δεν κόψει με μαχαίρι εδώ και τώρα τις συμπεριφορές αυτού του είδους.
Κάποιος προφανώς θα πρέπει να κοντύνει το πολιτικό ανάστημα και την έπαρση του κατά τα άλλα αξιοπρεπούς κύριου Παπαδοπούλου ο οποίος προφανώς δεν έχει αντιληφθεί ότι διοικεί δημόσια επιχείρηση η οποία έχει φτάσει στο επίπεδο πτώχευσης από ανάλογες συμπεριφορές του παρελθόντος και όταν και ο ίδιος για κάποιο διάστημα ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος της διοίκησης που κυοφορούσε τα σημερινά και όχι μόνο δεινά του Γκολφ.
ΥΣ. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με την νέα διευθύνουσα σύμβουλο κυρία Παπαδοπούλου απλα υποχρεούται η νέα διοίκηση που την εξέλεξε να δημοσιεύσει αν μη τι άλλο τα προσόντα της και την εμπειρία της όταν καλείται να διευθύνει μια καταταλαιπωρημένη δημοτική επιχείρηση που χρειάζεται μεγάλη μαεστρία και εμπειρία για να συνέλθει.
Πρέπει ο Δημότης να γνωρίζει σε ποιον εμπιστεύεται να διαχειρισθεί την περιουσία του.
Εμείς επί σειρά ημερών με δημοσιεύματα μας ερωτούμε δημόσια το τι και πως αλλά δυστυχώς κανένα μέλος του ΔΣ του Γκολφ δεν έχει την ευθιξία να μας απαντήσει.