4ωρη στάση σήμερα

poeotasyn94

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.) καταγγέλλει τις συστηματικές και αθρόες απολύσεις εργαζομένων και απομακρύνσεις συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την καθυστέρηση της καταβολής των αποδοχών του συνόλου των εργαζομένων.
Αντιδρά δε, με απεργιακές κινητοποιήσεις στη νεοφιλελεύθερη αυτή πολιτική και ταυτόχρονα δηλώνει την έμπρακτη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων που κάνουν κατάληψη στο Δημαρχείο.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφάσισε για την ΤΡΙΤΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 τα εξής:

1.    Για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας Ορισμένου Χρόνου ή Έργου στους Ο.Τ.Α. και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, διεκδικώντας την τακτοποίηση όλων των συμβασιούχων που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και την ταυτόχρονη κατάργηση του θεσμού των εκτάκτων.

2.    Για το υπόλοιπο προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος του ωραρίου.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς 63 – Πλατεία Κοτζιά) και θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών.