Διαθήκες και θάνατοι στο Χολαργό

diathiki

Απίστευτες ιστορίες με διαθήκες και συμπτωματικούς θανάτους εξελίσσονται εντός και εκτός δημοτικού συμβουλίου στο δήμο Παπάγου – Χολαργού με τον νύν Δήμαρχος Βασίλη Ξύδη να μιλάει για ζημιά 460.000 ευρώ με ευθύνη του πρώην δημάρχου κ. Νικολάου.
Ο κ. Ξύδης έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ενημερώνοντας ότι βρήκε στο γραφείο του πρώην δημάρχου διαθήκη που όριζε δικαιούχο αμοιβαίων κεφαλαίων και τραπεζικών λογαριασμών τον κ. Νικολάου. Ομως αυτή η διαθήκη δεν πρωτοκολλήθηκε ποτέ και δεν έφτασε ποτέ στην νομική υπηρεσία του δήμου αν και φέρει την υπογραφή του τότε αντιδημάρχου κ. Γκοτσόπουλου.
Παράλληλα βρέθηκε και σημείωμα της τότε επίσης αντιδημάρχου κας Ευαγγελίδου η οποία προειδοποιεί το δήμαρχο ότι κάποιος οίκος ευγηρίας του Χολαργού προσπαθεί να αποσπάσει την περιουσία της διαθέτουσας. Συμπτωματικά μετά από δεκαπέντε ημέρες από την υπογραφή της διαθήκης η διαθέτουσα απεβίωσε και μετά από δέκα μέρες απεβίωσε και η αδερφή της που ήταν η μοναδική κληρονόμος. Το ίδιο βράδυ έγινε διάρρηξη στο διαμέρισμα της διαθέτουσας.
Ο κ. Νικολάου δήλωσε πλήρη άγνοια για την διαθήκη στο Δημοτικό Συμβούλιο και ενημέρωσε ότι υπέβαλε μήνυση στον κ. Ξύδη και στην αντιδήμαρχο κα Κούτρα.
Η υπόθεση όπως φαίνεται πάει στον εισαγγελέα για να ανοιχτούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί.
Δείτε τις απίστευτες καταγγελίες στα video