4ο Πανόραμα Παιδικών Ταινιών στον Κορυδαλλό

school_fest4

Περισσότεροι από 2000 μικροί και “μεγάλοι” φίλοι, ζωντάνεψαν μοναδικά με την παρου-σία και την ενέργειά τους το 4ο Φεστιβάλ Παιδικών ταινιών “Το σχολείο πάει Σινεμά” στον πολυχώρο του Σινέ Παράδεισος το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου.
Εκεί παρακολούθησαν με ελεύθερη είσοδο 11 υπέροχες παιδικές ταινίες από όλο το φάσμα της διεθνής παραγωγής – από τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες των μεγάλων στούντιο της Αμερικής ως “χειροποίητες” ταινίες με την τεχνική του στοπ animation από τη Γαλλία και την Ευρώπη. Ταινίες με θέματα οικολογικής και κοινωνικής ευαισθησίας, αλλά και με-γάλες πανελλήνιες πρεμιέρες, όπως η τελευταία ταινία του “Σκούμπι Ντου” και η βραβευ-μένη “Πανικούπολη”.
Δεν έλειψε και οι δημιουργικές δραστηριότητες από τη ομάδα μαριονετιστών “Τσιρκολε-λέτα” και ο μάγος “Φανουά”, που διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους με παραστάσεις ταχυδακτυλουργίας, με face painting αλλά και εργαστήρι κατασκευής χειροποίητης κού-κλας συνδυάζοντας μοναδικά την 7η τέχνη με την παραδοσιακή μαγεία!