Κοιμήσης: αποδίδει ο Καλλικράτης

koimisis

Ξεχωριστή ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη Αυτοδιοικητικό Κίνημα που υποστηρίχτηκε από το ΠΑΣΟΚ στην ΚΕΔΚΕ και ο επικεφαλής κ. Απόστολος Κοιμήσης όπου αναφέρει ότι Η όψιμη «αγωνιστική αντίδραση» της προσκείμενης στα αντιπολιτευτικά κόμματα μεταβατικής πλειοψηφίας της ΚΕΔΚΕ, καμία σχέση δεν έχει με τα πραγματικά προβλήματα των Δήμων και με την υποστήριξη της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας για νέο σύγχρονο κράτος με αποκέντρωση και αυτοδιοίκηση.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα συνεχίζει η ανακοίνωση να προσπερνά με αδιαφορία τη μεγάλη δοκιμασία που επέβαλαν στη χώρα μας και στους πολίτες, οι καταστροφικοί χειρισμοί της περασμένης κρίσιμης πενταετίας.
Σήμερα όλοι οι Δήμοι της χώρας αποτύπωσαν με στοιχεία την εικόνα των οικονομικών τους, σπάζοντας το μύθο της αδιαφάνειας και της διαχειριστικής και οικονομικής τους κατάστασης, αποσπώντας, ως ο πρώτος θεσμός του κράτους, τα εύσημα της Eurostat για την εγκυρότητα και την αμεσότητα των στοιχείων.
Και τέλος καταλήγει: «Ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αρχίζει να αποδίδει και να δείχνει το δρόμο της ελπίδας και της ανάκαμψης, που πρέπει να ξαναβρεί η Ελληνική Διοίκηση και το κράτος, στηρίζοντας στην πράξη και όχι στα λόγια το έργο και την προσπάθεια του κάθε Δήμου, που μοχθεί και αγωνίζεται για τον τόπο  του και για τη χώρα συνολικά».