48ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

afisa_paidikoi

 

Συνάδελφοι,

Η δυναμική κινητοποίησή μας θα βάλει φρένο στις ρυθμίσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή και που αφορά την αύξηση του ωραρίου εργασίας στο Δημόσιο και τους Ο.Τ.Α. από 37,5 σε 40 ώρες αλλά και στην επιχειρούμενη βίαιη ανατροπή του ωραρίου του Παιδαγωγικού Προσωπικού στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς των Ο.Τ.Α. κατά 10 ώρες (από 30 σε 40) εβδομαδιαίως.

 Γι’ αυτό ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ τη ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ 9 και 10 ΜΑΪΟΥ 2011 στην 48ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ όλων των εργαζομένων στους Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς των Ο.Τ.Α. και απαιτούμε την απόσυρση της διάταξης που θέλει να καταργήσει το Δημόσιο και Παιδαγωγικό χαρακτήρα των Παιδικών Σταθμών μετατρέποντας τους σε «PARKING» και μελλοντικά σε «ΑΠΟΘΗΚΕΣ» Παιδιών.

Συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ την ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2011 στις 11.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Πλατεία Καραϊσκάκη – Αθήνα) και στην πορεία στο Υπουργείο Εσωτερικών για να διεκδικήσουμε την λύση των αιτημάτων μας. ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. – Ο.Τ.Α.

 Ο Πρόεδρος

 Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Θέμης Μπαλασόπουλος Ιωάννης Τσούνης