Εκτακτο Συμβούλιο για την εγκληματικότητα ζήτησε ο Κακλαμάνης

kaklamanis-athina 1

Την «ανατροπή» της σημερινής ημερήσιας διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί, αποκλειστικά, το θέμα της «Ασφάλειας και εγκληματικότητας στην Αθήνα», καθώς και να ληφθούν αποφάσεις, ζήτησε σήμερα, από τον Γιώργο Καμίνη, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», Νικήτας Κακλαμάνης.
Σε αντίθετη περίπτωση, να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, εντός της ερχόμενης εβδομάδας, για το ίδιο ζήτημα και να αποφασιστούν μέτρα και λύσεις, για την αντιμετώπιση της χαοτικής κατάστασης, που επικρατεί, ιδιαίτερα, τους τελευταίους μήνες στην πρωτεύουσα.

Ακολουθεί η επιστολή, την οποία απέστειλε ο Νικήτας Κακλαμάνης, στον δήμαρχο Αθηναίων και η οποία κοινοποιήθηκε, επίσης, στους επικεφαλής όλων των δημοτικών παρατάξεων:

«Αθήνα, 13 Μαΐου 2011
Α.Π.:  60

κ. Γεώργιο Καμίνη
Δήμαρχο Αθηναίων

Κύριε Δήμαρχε,

Παίρνοντας στα χέρια μου, χθες το απόγευμα, την ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. της 16ης Μαΐου 2011, με έκπληξη διαπίστωσα ότι απουσιάζει το κυρίαρχο θέμα της “Ασφάλειας στην πόλη της Αθήνας”.

Επειδή πιστεύω ότι το φλέγον αυτό θέμα δεν μπορεί να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης και μάλιστα μέσα σε κλίμα έντασης (ενδεχομένως), σας ζητώ, ξεπερνώντας τις όποιες τυπικές διαδικασίες, να “ανατρέψετε” την συγκεκριμένη ημερήσια διάταξη και στο Δ.Σ. της Δευτέρας να υπάρξει μόνο το θέμα το συγκεκριμένο όχι μόνο για συζήτηση αλλά και λήψη αποφάσεων.

Σε αντίθετη περίπτωση, ζητώ έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, με δική σας πρωτοβουλία, με μοναδικό θέμα: “ Ασφάλεια και εγκληματικότητα στην Αθήνα”, προκειμένου να λάβουμε, θέλω να πιστεύω, με ευρεία πλειοψηφία, τις ανάλογες αποφάσεις»

Με εκτίμηση,
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
“Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας”,
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ