Οι ενέργειες Υφυπουργού ή το συνολάκι;

tzakri2

Την κράξανε πάλι την κα Θεοδώρα Τζάκρη στα blogs γιατί εμφανίστηκε με ακατάλληλο συνολάκι στην κεντρική εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία.. οργάνωσε βάση του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλας στην πόλη της Έδεσσας φέτος.
Η υφυπουργός κ. Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παρευρέθηκαν για να καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελάχιστη τιμή, στην μνήμη των 353.000 και πλέον σφαγμένων Ελλήνων από τον τούρκο Κεμάλ. Η κ. Τζάκρη μάλλον δεν έχει καταλάβει σχολιάζουν στα blogs για ποιον ακριβώς λόγο παρευρέθηκε σ’ αυτό το μνημόσυνο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι. στο αριστερό της βέβαια ξέρει πολύ καλά, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να αποχωριστεί για ένα λεπτάκι το υπέροχο της “αξεσουάρ” το οποίο συμπληρώνει αυτό το κομψό συνολάκι”.
Αναρτώντας την φωτογραφία στο διαδίκτυο οι διαχειριστές σχολιάζουν
Υφυπουργέ, κ. Τζάκρη αυτή είναι ωραία εικόνα “βόλτας” για “καφεδάκι” στην Γιαννιτσών και όχι κατάθεσης στεφανιού σε μνημείο χιλιάδων νεκρών Ελλήνων.
Είναι σίγουρα περίεργοι οι καιροί και οι πολιτικοί πρέπει λίγο να προσέχουν και να μην προκαλούν.
Εμείς πάντως θα σχολιάζαμε περισσότερο τις αναρτήσεις του δικού της  site στο διαδίκτυο. Οκτώ λέιε μικρά έργα υποδομών, συνολικού προϋπολογισμού 255.000 ευρώ, εγκρίθηκαν για το Νομό Πέλλας από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με ενέργειες της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη.
Και η επόμενη δημοσίευση: «εντάχθηκε χθες στο Ε.Π. Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013, μετά από συντονισμένες ενέργειες της Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Θ. Τζάκρη, το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία Γιαννιτσών (Τσιναρλί)», προϋπολογισμού 3.150.000 €»
Μα καλά η νέα διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν τα σταμάτησε όλα αυτά; Δεν υπάρχει αξιοκρατία διαφάνεια και αντικειμενικότητα στα έργα; Ακόμη με ενέργειες Υφυπουργού στην εκλογική του περιφέρειά επιλέγονται τα έργα και οι επενδύσεις;
Εχει μπει ο Πρωθυπουργός στο site της κας Τζάκρη http://www.tzakri.gr/ να θα θαυμάσει τις επιλογές του;