Οι εργαζόμενοι των δήμων στην Πλατεία Καραϊσκάκη

poe_ota_pano

Ο κατήφορος δεν έχει τέλος σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕ ΟΤΑ. Μετά την διολίσθηση της κυβέρνησης σε λύσεις επιστράτευσης των οδηγών απορριμματοφόρων και ανοικτών φορτηγών και επίταξης των απορριμματοφόρων και ανοιχτών φορτηγών για τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής αναφέρει, εκδόθηκε το Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Β΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 2341/18-10-2011 όπου αποφασίζεται η επιστράτευση του συνόλου των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης με το ίδιο Φ.Ε.Κ. επιστρατεύεται το σύνολο των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας και επιτάσσονται τα απορριμματοφόρα και ανοικτά φορτηγά οχημάτα των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού-Εύοσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Καλαμαριάς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Επιτέλους, χθες 18 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 11.42 μ.μ. και μετά από δαιδαλώδης δικαστικές διαδικασίες τεσσάρων ημερών εκδόθηκε η υπ΄ αριθμ.: 1982/2011 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, όπου η απεργία της Π.Ο.Ε. -Ο.Τ.Α. κρίθηκε παράνομη (και όχι καταχρηστική) 18 ολόκληρα λεπτά πριν αυτή λήξει !!!
Και συνεχίζει η ανακοίνωση:
Απέναντι στον ατελείωτο πολιτικό κατήφορο της κυβέρνησης οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση απάντησαν με την πρωτοφανή, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, συμμετοχή τους στην προσυγκέντρωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Οι πάνω από 30.000 εργαζόμενοι-απεργοί των Ο.Τ.Α. θα συμμετέχουν μαζικά στην προσυγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί και αύριο, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011 στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 48ΩΡΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε.