Συνεχίζεται ο διάλογος με τους πολίτες σε κάθε γειτονιά του Βύρωνα

vyronas_syantisis

11 συνολικά συναντήσεις, εκ των οποίων 8 στις γειτονιές της πόλης και 3 θεματικές συζητήσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό έχει προγραμματίσει και πραγματοποιεί ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς με ένα πρόγραμμα που τιτλοφορείται «Βύρωνας, Πόλη Ενεργών Πολιτών»,και  το οποίο ξεκίνησε στις 29 Νοεμβρίου στη γειτονιά του Καρέα και ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου. 
Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με κατοίκους της γειτονιάς της Μεταμόρφωσης και συζήτησε μαζί τους για τη λειτουργία του ΚΑΠΗ και του Κέντρου Υγείας της πόλης, την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ αλλά και την καθαριότητα. Επιπλέον, οι πολίτες έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανακύκλωση και τη δημιουργία της Πράσινης Διαδρομής, για τα οποία ενημερώθηκαν διεξοδικά από το Νίκο Χαρδαλιά. Τέλος, συζητήθηκε τόσο το θέμα της ασφάλειας σε επίπεδο γειτονιάς όσο και οι κίνδυνοι για την υγεία λόγω του μεγάλου αριθμού κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή τους.
Στη γειτονιά του Καρέα, ανάμεσα σε άλλα θέματα συζητήθηκε η πορεία των έργων για το νέο βιοκλιματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Καρέα και το παρακείμενο βιοκλιματικό Κλειστό Γυμναστήριο, αλλά και το πότε πρόκειται να λειτουργήσουν το «Σταθοπούλειο» Πολιτιστικό Πολυκέντρο και ο νέος Παιδικός Σταθμός της γειτονιάς. Οι πολίτες αναφέρθηκαν επίσης, στη συγχώνευση του ΚΕΠ Καρέα με το ΚΕΠ Βύρωνα, αλλά και στη συντήρηση των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί στη γειτονιά τους και ενημερώθηκαν σχετικά από το Δήμαρχο της πόλης.
Στη συνέχεια ακολουθεί η δημόσια συνάντηση του Δημάρχου με τους πολίτες της γειτονιάς της Νέας Ελβετίας προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε επίπεδο γειτονιάς και όχι μόνο. Και συνεχίζουν