Απολύονται 13 στην εφεδρεία 19 στην Περιφέρεια Ατιτκής

perifereia237

Η Περιφέρεια Αττικής, εφαρμόζοντας πιστά τους Νόμους, είναι απολύτως τυπική, σε σχέση με τις υποχρεώσεις της. Υπενθυμίζεται ότι Οι παραλείψεις και τα κενά άλλων καλό θα ήταν να μη χρεώνονται στην Περιφέρεια Αττικής.
Με αυτή τη δήλωση η Περιφέρεια Αττικής διέψευσε τα χθεσινά δημοσιεύματα που την περιλαμβάνουν στην λίστα των οργανισμών που δεν είχαν ενημερώσει το Υπουργείο σε σχέση με την κατάσταση των εργαζομένων της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έστειλε τελικά η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, της Περιφέρειας Αττικής, στο διαπιστώθηκε Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης διαπιστώθηκε η αυτοδίκαιη απόλυση 13 μονίμων υπαλλήλων της Περιφέρειας, ενώ τέθηκαν σε προσυνανταξιοδοτική διαθεσιμότητα 19 μόνιμοι υπάλληλοι. Επίσης, από την 1η Ιανουαρίου του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν συνταξιοδοτηθεί συνολικά 131 υπάλληλοι της Περιφέρειας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα.
Βάσει της κατάταξης της 1ης Νοεμβρίου 2011, υπηρετούν στην Περιφέρεια 2.816 υπάλληλοι (συμπεριλαμβανομένων και των υπαλλήλων από το Υπουργείο Μεταφορών και Δικτύων).