Άγριο ξύλο στο Δημο Πεταλούδων

kavgas_amerikaniko_scholio

 

Ενα άνευ προηγουμένου μακελειό στο γραφείο του δημάρχου Πεταλούδων κ. Μιχ. Κορδίνα σημειώθηκε προχθές το μεσημέρι, με αποτέλεσμα να μείνουν άναυδοι οι εργαζόμενοι και οι συναλλασσόμενοι με το Δήμο και να συνεχίζονται έκτοτε τα πικρόχολα σχόλια μεταξύ των δημοτών, καθώς μάλιστα κανένας δεν έκρινε σκόπιμο να υποβάλει την παραίτησή του ή να υποχρεωθεί σε παραίτηση από τον δήμαρχο.

Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της τραγωδίας (γιατί περί τραγωδίας πρόκειται), αρκεί να αναφερθεί ότι έπεσε το “ξύλο της αρκούδας”, εκσφενδονίσθηκαν τασάκια, αναποδογύρισαν έπιπλα και δερμάτινες πολυθρόνες και γενικά επεκράτησε τέτοιο μπάχαλο, που δεν πρέπει όμοιό του να έχει ζήσει ως σήμερα στα Δωδ/νησα η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι δημότες απαιτούν να στείλει τους πρωταγωνιστές στο σπίτι τους, σήμερα κιόλας, ο δήμαρχος κ. Μιχ. Κορδίνας, εκτός κι αν επιθυμεί να αναλάβει εξ ολοκλήρου το πολιτικό κόστος (σημ.: ήταν δεκάδες τα τηλεφωνήματα που ΄δεχθηκε χθες η “δ”, από κατοίκους του Δήμου Πεταλούδων).

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν στο γραφείο του δημάρχου ο δ/ντής της ΔΕΥΑΠ κ. Ν. Κλαδάς και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Παστίδας κ. Στέργος Μοσχής για να διαμαρτυρηθεί, ο τελευταίος, επειδή ο πρώτος διέκοψε την παροχή νερού σε σπίτια της Παστίδας. Τα αίματα άναψαν, ο Κλαδάς φέρεται να απεκάλεσε τον Μοσχή “μαϊμού” και να άρχισε η “κλωτσοπατινάδα” που μετετράπη σε “άγριο ξύλο”, τέτοιο που βλέπει κανείς σε αγώνες πυγμαχίας, όπως τουλάχιστον περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες. Τέσσερις τουλάχιστον φορές τους χώρισαν οι παριστάμενοι αλλά το ξύλο συνεχίστηκε και έξω από το Δημαρχείο, μέχρι που… κουράσθηκαν! Σε κάποια φάση ο Μοσχής φέρεται να ζήτησε την παρέμβαση του δημάρχου κ. Μιχ. Κορδίνα, ο οποίος, όμως, σε έξαλλη κατάσταση (και με το δίκιό του) τους είπε ότι «είστε και οι δύο του πεζοδρομίου». Μηνύσεις, πάντως, μέχρι και χθες, δεν υποβλήθηκαν.

πηγη: www.aegeannews.gr