Μέσω skype o Πατούλης έστειλε ζωντανά ευχές στους ομογενείς μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία

patoulis_skype

Mε απευθείας ζωντανή σύνδεση μέσω skype ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης απηύθυνε ευχές στους ομογενείς Έλληνες της Διασποράς στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία τα Χριστούγεννα και τη συνέχεια ακολούθησε σύνδεση μέσω skype με το ραδιοφωνικό σταθμό Hellenic Public Radio COSMOS FM της Νέας Υόρκης, όπου σε ηχογραφημένο μήνυμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στους συμπατριώτες μας στη Νέα Υόρκη.
Συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής ορχήστρας και με φόντο το γιορτινό σκηνικό στην πλατεία του Η.Σ.Α.Π στο Μαρούσι, ο κ. Πατούλης, σε απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, συνομιλώντας με την εκπρόσωπο της ελληνικής Ομογένειας στο Λος Άντζελες Ζωή Νακοπούλου Καπλάνη, που συμμετείχε στο πρόγραμμα απόδημου ελληνισμού στο Δήμο Αμαρουσίου, ευχήθηκε στους ομογενείς μας στο Λος Άντζελες καλές γιορτές και ένα ευτυχές νέο έτος συνοδεία της δημοτικής φιλαρμονικής ορχήστρας που παιάνιζε παραδοσιακά κάλαντα.
Σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού σε ζωντανή σύνδεση με το ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Σύμπαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, έστειλε τις ευχές του και στους συμπατριώτες μας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας ενώ η παιδική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απήγγειλε παραδοσιακά κάλαντα.