Σκάνδαλο με ροζ τηλέφωνα σε δημαρχείο…!

grafeia_tilefono

Ξαναμμένοι δημοτικοί υπάλληλοι χρέωσαν δημαρχείο με ροζ τηλέφωνα
Ποιός είναι ο έξαλλος δήμαρχος που βλέπει τους υπαλλήλους τους να εκμεταλλεύονται το δημοτικό ταμείο;
Οι τελευταίοι λογαριασμοί τηλεφώνου που ήρθαν στο Δήμο Αιτωλικού, έκρυβαν μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη για τους διοικούντες στο Δήμο. Πάρτυ πάνω στο δημόσιο χρήμα έκανε υπάλληλος χρεώνοντας με ροζ τηλέφωνα, το τηλέφωνο που εξυπηρετεί τη τεχνική υπηρεσία στο Αιτωλικό.
Ο ορεξάτος δημοτικός υπάλληλος χρέωσε 2.700 ευρώ το δήμο Αιτωλικού τη στιγμή που οι προηγούμενοι λογαριασμοί της συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής δεν ξεπερνούσαν τα 50 – 70 ευρώ.
Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Αιτωλικού ζήτησε και πήρε ανάλυση του λογαριασμού από τον ΟΤΕ, όπου βρήκε ότι κάποιος «ξαναμμένος» υπάλληλος καλούσε ροζ τηλεφωνικές γραμμές επανειλημμένα και μάλιστα όχι μια αλλά τρείς διαφορετικές.
Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα του γεγονότος από τον Αντιδήμαρχο ενώ γνώστης του θέματος από την πρώτη στιγμή είναι και Δήμαρχος Αιτωλικού.
Το έργο της έρευνας δεν είναι και τόσο δύσκολο καθότι υπάρχει υπεύθυνος υπάλληλος για το συγκεκριμένο κτίριο που έχει τα κλειδιά, τα άτομα που μπαινόβγαιναν στο συγκεκριμένο κτίριο είναι ελάχιστα, αλλά και η ανάλυση του ΟΤΕ περιέχει συγκεκριμένες ώρες και ημέρες που έγιναν τα τηλεφωνήματα στις ροζ γραμμές.
Το θέμα θα παραπεμφθεί σε ΕΔΕ με τους δημότες Αιτωλικού να περιμένουν με αγωνία να δουν ποιανού υπαλλήλου τις «κάψες» καλούνται να πληρώσουν.
fimes-arvilatv