Φλερτάρει” με τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ο Καμμένος

images

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος δε θα είναι υποψήφιος στις γαλάζιες λίστες, εάν τελικά η Ν.Δ υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση. Αυτό βέβαια θα είναι και η αρχή του τέλους μιας μακροχρόνιας πολιτικής σχέσης, μεταξύ του «απείθαρχου…» βουλευτού και της παράταξης, από την οποία «γεννήθηκε» πολιτικά και την οποία έχει στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα και μετά τη διαγραφή του από την Κ.Ο της Ν.Δ, ο Π. Καμμενος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την παράταξη και μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς ότι ψάχνει την… αφορμή για να το κάνει.

Σύμφωνα με ανθρώπους από τον περιβάλλον του, ο ίδιος φλερτάρει με την ιδέα να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, στο νέο Καλλικρατικό Δήμο, Βούλας- Βουλιαγμένης- Βάρης. Άλλωστε γνωρίζει καλά την περιοχή και τα προβλήματά της, αφού εκεί κατοικεί τα τελευταία χρόνια.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο επί πολλά χρόνια εκλεγμένος Δήμαρχος της περιοχής, Γ. Κασιδόκωστας, δε θα είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για τον Π. Καμμένο, ο οποίος βλέπει ότι οι πιθανότητες να εκλεγεί δήμαρχος είναι εκ των πραγμάτων υπαρκτές.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής Π. Καμμένος, απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, μέσα από την ιστοσελίδα του στο facebook, χωρίς ωστόσο να αποσαφηνίζει τη θέση του.

πηγή:vimaonline.gr