Και πάλι πόλεμος Κουκουλόπουλου ΠΟΕ ΟΤΑ

poeota41

Επίθεση εναντίον του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουόπουλου εξαπέλυσε για μια φορά ακόμη η ΠΟΕ ΟΤΑ αποκαλώντας τον υπερασπιστή των εργολαβικών συμφερόντων και εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο των εταιρειών του κ. Μπόμπολα.
Ο υπερασπιστής των εργολαβικών συμφερόντων κ. Πάρις Κουκουλόπουλος «ξαναχτύπησε» λεέι η ΠΟΕ ΟΤΑ. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών με φρασεολογία και επιχειρήματα που αρμόζουν σε εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο των εταιρειών του κ. Μπόμπολα, βγήκε για ακόμη μία φορά στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» και τάχθηκε ανοιχτά και χωρίς κανένα πρόσχημα υπέρ της εκχώρησης της διαχείρισης των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία ο κ. Κουκουλόπουλος ανέπτυξε το σχέδιο που προωθείται από κυβερνητικά στελέχη και υπηρεσιακούς παράγοντες για την πριμοδότηση των επιχειρηματιών-εργολάβων με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τη διαχείριση των σκουπιδιών. Εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία θα προκύψουν από την επιπλέον επιβάρυνση των πολιτών, που θα σημάνει η ανάθεση σε ιδιώτες της αρμοδιότητας που σήμερα ανήκει στη Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Υφυπουργός Εσωτερικών με τρόπο ξεδιάντροπο και προκλητικό παραβλέπει την οικονομική επιβάρυνση των πολιτών σε εποχή ανέχειας και εξαθλίωσης, τις χιλιάδες απολύσεις εργαζομένων με την ανεργία να έχει ξεπεράσει επισήμως το 20% και την κατάργηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Και συνεχίζει η ΠΟΕ ΟΤΑ «Φαίνεται ότι ο κ. Κουκουλόπουλος την ύστατη στιγμή, πριν καταρρεύσει η συγκυβέρνηση που οδηγεί με την πολιτική του μνημονίου όλους τους Έλληνες στη χρεοκοπία, αδημονεί και κόπτεται να προωθήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών-εργολάβων. Η στάση του κρύβει και ιδιοτελείς σκοπούς, καθώς γνωρίζει ότι ο κύκλος του στην πολιτική έχει λήξει.
Φαίνεται όμως ότι ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Πάρις Κουκουλόπουλος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο… καθώς οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνουν πραγματικότητα τα καταστροφικά σχέδια της συντεχνίας που ο ίδιος εκπροσωπεί».