Διαδημοτική Παρέμβαση για το Καταναλωτικό Κίνημα

Είδηση έβγαλε η κοινή συνέντευξη τύπου των Δημάρχων που συμμετέχουν στην Διαδημοτική Παρέμβαση για το Καταναλωτικό Κίνημα , καθώς ο Δήμαρχος Καισαριανής Αντώνης Καμπάκας ανακοίνωνε την πρόθεση τους για δημιουργία ενός Διαδημοτικού Δικτύου που θα συντονίζει και θα διοργανώνει  στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες με αυτή της διανομής φτηνής πατάτας για τους πολίτες.

Παρόντες στην κοινή συνέντευξη τύπου οι  Δήμαρχοι, Καισαριανής (κ. Καμπάκας), Ηλιούπολης (κ.Βαλασόπουλος), Ζωγράφου (κ.Καλίρης) και Αγ. Δημητρίου (κα. Ανδρούτσου). Ο Δήμαρχος Βύρωνα (κ. Χαρδαλίας) αν και συμμετέχει ενεργά στην πρωτοβουλία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Κοινός τόπος των δηλώσεων των δημάρχων στην συνέντευξη τύπου ήταν ότι ,σε μια περίοδο δύσκολη για την πατρίδα η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται για μια ακόμη φορά, να αναλάβει έναν σημαντικό ρόλο στηρίζοντας το ελληνικό νοικοκυριό, την οικογένεια και τις ευπαθείς ομάδες. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να εκπληρώσει νέες αρμοδιότητες με μειωμένους πόρους και να θέσει σε λειτουργία νέους μηχανισμούς με τον περιορισμό των προσλήψεων.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: