Ξεκινάει νέα εκπομπή για την αυτοδιοίκηση

tv_otanews

Δύο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν την απόλυτη αυτοδιοικητική εκπομπή. Ο λόγος για τον τηλεοπτικό σταθμό BLUE SKY και το αυτοδιοικητικό site OTAnews.gr . Κάθε Τρίτη και Παρασκευή στην prime time τηλεοπτική ζώνη 19.00 – 20.00 θα αποκαλύπτονται τα πάντα για την αυτοδιοίκηση. Έρευνες, θεσμικές παρεμβάσεις, διαπλοκές αλλά και οι καλές πρωτοβουλίες της τοπικής αυτοδιοίκησης θα αναδεικνύονται στην σωστή τους διάσταση. Η πρώτη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου. Τίτλος της εκπομπής « OTAnews» και παρουσιαστής ο δημοσιογράφος Κώστας Καλογράνης. Η εκπομπή θα παρουσιάζεται ζωντανά μέσω και του OTAnews.gr αλλά και από το blueskytv.gr σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ, λοιπόν,  «για να δείτε όσα δεν σας δείχνουν οι άλλοι…»

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ BLUE SKY

Ένας τηλεοπτικός σταθμός που ξεκίνησε από τους πρώτους, το 1990, και καταφέρνει στα 22 χρόνια ζωής του να είναι πάντα ΝΕΟΣ αλλά και να ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ συνεχώς…όπως και τώρα…με ΝΕΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ (μπροστά και πίσω από τις κάμερες). Είναι ο ΠΡΩΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ που ξεκίνησε να εκπέμπει ψηφιακά από το κέντρο εκπομπής στην Αίγινα (όπως ορίζει ο νόμος) από τις 7 Μαρτίου 2010. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το Νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο του Τηλεοπτικού Σταθμού, φέρνουν το BLUE SKY TV να είναι ο Μεγαλύτερος Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός στην Ελλάδα.
εκπέμπει από:  -ΥΜΗΤΤΟ στην συχνότητα 65
-ΠΑΡΝΗΘΑ στην συχνότητα 53
-ΑΙΓΙΝΑ στην συχνότητα 65 (Ψηφιακά)
-ΒΑΡΗ-ΒΑΡΚΙΖΑ στην συχνότητα 57
-ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ στις συχνότητες ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ 27
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ 50
-ΛΕΓΡΕΝΑ στην συχνότητα 40
-ΛΑΥΡΙΟ στην συχνότητα 53
και καλύπτει ασφαλώς ολόκληρη την ΑΤΤΙΚΗ και ”κομμάτια” από την Νοτιοδυτική ΕΥΒΟΙΑ και ΧΑΛΚΙΔΑ, ΑΙΓΙΝΑ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, Βόρεια ΤΖΙΑ,ΜΗΛΟ και ΚΥΘΝΟ, Δυτική ΑΝΔΡΟ, ΤΗΝΟ και ΜΥΚΟΝΟ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ OTAnews

Το πολιτικό – αυτοδιοικητικο  portal www.ΟΤΑnews.gr  είναι on line στο διαδίκτυο από το Μάιο του 2006 και είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του.  Έχει καθημερινά και κατά μέσο όρο 8.500 – 9.000  hits επισκεψιμότητα από μοναδικούς χρήστες (unique users ). Έχει δώσει το παρόν σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2011 μετέδωσε ζωντανά μέσω του συστήματος live streaming τα εκλογικά συνέδρια της ΚΕΔΕ και της ΠΕΔΑ, γεγονότα που συνέβησαν  για πρώτη φορά στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης. Το 2007 και το 2009 συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην αυτοδιοικητική έκθεση Polis στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα είναι συνδεδεμένα «πάνω του» και αναμεταδίδουν ειδήσεις, 103 sites από όλη την Ελλάδα.  Το επισκέπτονται κυρίως άνδρες, 35-45 ετών, από την εργασία τους, οι οποίοι είναι αστικής και μεσοαστικής τάξης, τεχνολογικής και πανεπιστημιακής μόρφωσης.