Διεθνές βήμα παρουσίασης νέων καλλιτεχνών Athens Fringe Live 2012

athens_fig

Μία από τις καινοτόμες πολιτιστικές διοργανώσεις, το Athens Fringe Festival, συνεχίζει φέτος ως Athens Fringe Live εξακολουθώντας να παρέχει δωρεάν βήμα παρουσίασης σε εκατοντάδες καλλιτέχνες και να δίνει ζωή στους δεκάδες χώρους που το φιλοξενούν. Το Athens Fringe Live 2012 θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 30 Ιουνίου 2012 και θα διεξαχθεί σε διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους, θέατρα, κινηματογράφους, δρόμους και πλατείες του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας.

Το Athens Fringe Live 2012 με σύνθημα και φέτος «Η Ελλάδα μας ανήκει!» συνεχίζει να αποτελεί το κυρίαρχο επίπεδο έκφρασης και συνάντησης της πρωτότυπης καλλιτεχνικής δημιουργίας με το κοινό της πόλης. Πρόκειται για ένα συμμετοχικό, διακαλλιτεχνικό, παρεμβατικό και διεθνές βήμα παρουσίασης νέων καλλιτεχνών.   Αποτελεί την πρώτη ανοιχτή διοργάνωση του Athens Fringe Network, τα μέλη του οποίου θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τη δουλειά τους, να συναντηθούν με το κοινό, με άλλες καλλιτεχνικές και ακτιβιστικές κοινότητες, να συνεργασθούν με φορείς, να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου και να συνομιλήσουν με την πόλη.

Το Athens Fringe Live συνεργάζεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και  παρουσιάζουν,  από 19 έως 30 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Μελίνα», εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής και installation, σεμινάρια επιστημών, τεχνολογίας, πολυμέσων και λογοτεχνίας και διάφορες άλλες δράσεις και παράλληλα δρώμενα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.fringenet.gr/en/live/program .

Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»:
Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης- Θησείο, στάση Μετρό: Κεραμεικός, τηλ. 210-3452150
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο: 10.00 – 20.00, Κυριακή 10.00 – 14.00