Επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Εσωτερικών

ypes2

Με πρωτοβουλία της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση εργασίας με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν την Επιτροπή Ελέγχου θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.
Ο Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν την κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και  να συζητήσουν σε πολύ καλό κλίμα με την επικεφαλής της Επιτροπής, κα Σοφία Σακοράφα αλλά και τις βουλευτίνες, κυρίες Όλγα Γεροβασίλη και Αφροδίτη Σταμπουλή και τις συνεργάτιδές τους.
Το ερώτημα είναι γιατί στην συνάντηση δεν βρέθηκαν γνωστά ονόματα δημάρχων της Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ.
Το επόμενο διάστημα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα συνεχίσει τις συναντήσεις και με τους βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων που έχουν οριστεί υπεύθυνοι της παρακολούθησης των θεμάτων του υπουργείου Εσωτερικών.
Αύριο, Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα συναντηθεί στις 10:00 με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, στις 16:00 με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ- ΟΤΑ ενώ στις 18:00 θα δεχθεί την διοίκηση της ΠΟΠ-ΟΤΑ.