Ολοι Μαζί μπορούμε στην Υγεία

patoulis

 

Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση του κόσμου που, παρά τον κάυσωνα , προσήλθε στις πλατείες του Ηρακλείου Αττικής, της Παλλήνης και της Δάφνης  για να προσφέρει φάρμακα στα πλαίσια της δράσης “Όλοι μαζί Μπορούμε και στην Υγεία” που διοργανώνουν όλο το καλοκαίρι το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με τον τηλεοπτικό/ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής με 223 εθελοντές γιατρούς 28 ειδικοτήτων και 32 εθελοντές στη διοικητική στήριξη, αποτελεί το ΠΡΩΤΟ Ιατρείο που δημιουργήθηκε για ανασφάλιστους, άστεγους και οικονομικά εξαθλιωμένους πολίτες.

Περισσότεροι από 3000 ανασφάλιστοι ασθενείς έχουν ήδη εξεταστεί στους έξι μήνες λειτουργίας τους, και πολλοί από αυτούς έχουν λάβει τα απαραίτητα για τη θεραπευτική τους αγωγή φαρμακα.

“Κάνουμε έναν συνεχή αγώνα για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας, των συνανθρώπων μας που λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, βρέθηκαν σε ενα ασφαλιστικό κενό, χωρίς οποιαδήποτε πρόσβαση σε γιατρό και φάρμακα. Ευχαριστούμε τον ΣΚΑΙ που είναι αρωγός στον αγώνα μας, ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε σε βάθος χρόνου τα απαραίτητα φάρμακα και τις χρόνιες αγωγές των ανασφάλιστων συμπολιτών μας” δήλωσε χαρακτηριστικά από το Γέρακα ο Πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επισκέφθηκε και τις τρείς πλατείες συλλογής φαρμάκων.

Στην Πλατεία Μακεδονιας του Γέρακα παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Παλλήνης-Γέρακα, κ. Αθανάσιος Ζούτσος και η Αντιδημαρχος κα Ειρήνη Κουνενάκη, στο Ηρακλειο, ο Δήμαρχος κ. Παντελής Βαλασσόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Γαλακτοπούλου και κ. Γ. Βλαντής και στη Δάφνη ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Χαρίσης.