3ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 – 12.00 μ.μ. έως 3.00 μ.μ.

poeota3

Σε εφαρμογή απόφασης του Γενικού Συμβουλίου η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας αποφάσισε την προκήρυξη 3ΩΡΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για όλο το προσωπικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης την ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 από τις 12.00 μ.μ. έως τις 3.00 μ.μ.
Στη 1.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (Ακαδημίας 40-Αθήνα) και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών (Πλατεία Συντάγματος).
Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με μοναδικό στόχο να υπάρξει ουσιαστική παρέμβαση στο οξυμένο πρόβλημα αντιμετώπισης των Δανείων των εργαζομένων.
Διεκδικούμε να γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για «ΚΟΥΡΕΜΑ» των Δανείων των εργαζομένων όχι μόνο στα Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αλλά και τις Ιδιωτικές Τράπεζες.
Μόνο αν γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις θα υπάρξει πραγματική ανακούφιση των εργαζόμενων που καθημερινά στενάζουν και οδηγούνται στην απόγνωση και στην εξαθλίωση από τις πολιτικές που εφαρμόζονται. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που αντιμετωπίζουμε συγχρόνως τη νέα φορολογική επιδρομή με τα εκκαθαριστικά της εφορίας αλλά και των υπόλοιπων χαρατσιών. Με τη μαζική, ενωτική και αγωνιστική παρουσία μας θα τους αναγκάσουμε να δώσουν λύση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.