Ο Ιωαννίδης ζητά ειδικά τιμολόγιο για τα Αθλητικά Κέντρα

gipedomy

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου κ. Χάρη Σαχίνη.

Στην επιστολή αναφέρεται στις τεράστιες ανάγκες των Εθνικών Αθλητικών Κέντρων σε φυσικό αέριο καθώς και στους κινδύνους που απορρέουν από τη διακοπή της παροχής του, ενδεχόμενο που πιθανό να οδηγήσει χιλιάδες παιδιά στο να σταματήσουν την αθλητική δραστηριότητά τους.

Προκειμένου να αποφευχθεί η οδυνηρή αυτή εξέλιξη και με δεδομένο ότι η συνεργασία όλων των φορέων του κράτους είναι απαραίτητη για να υπάρχει κοινωνική συνοχή, ώστε όλοι ενωμένοι να βγάλουμε τη χώρα από τις δυσκολίες,  ο κ. Υφυπουργός κατέληξε με την παράκληση, προς τον κ. Πρόεδρο, να μεριμνήσει ώστε να καθιερωθεί ειδικό τιμολόγιο για τα Αθλητικά Κέντρα.
Εντωμεταξύ άλυτο παραμένει το πρόβλημα της νομιμοποίησης των Αθλητικών Κέντρων καθώς πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν αρκετά κτιριοδομικά προβλήματα ενώ τα περισσότερα βρίσκονται εκτός σχεδίου χωρίς μελέτες.
Η επίθεση νομιμότητας που δέχτηκαν προς το τέλος του Χειμώνα έχει αναγκάσει πολλούς δήμους να προβούν σε τεράστιες δαπάνες χωρίς την βεβαιότητα νομιμοποίησης.