Δένδιας με Σγουρό

perifereia116

Με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκο Δένδια, συναντήθηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός .
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν σημαντικά θέματα συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Υπουργείου, προκειμένου να αναληφθούν πρωτοβουλίες για τη λύση χρόνιων ζητημάτων, όπως τα φαινόμενα παραβατικότητας και εγκληματικότητας στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας, η αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων του Δήμου Φυλής από την επικίνδυνη δράση συμμοριών, καθώς και θέματα που άπτονται των ελέγχων σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος και προβλήματα που προκύπτουν από τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων κλπ.
Ο Υπουργός και ο Περιφερειάρχης συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητος ο  συντονισμός και η συνεργασία των δύο φορέων και ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες που καταβάλλουν αμφότεροι, προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας των  πολιτών στην Αττική.