Αύριο η 24ωρη

Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχουν και αυτοί ενωτικά, μαζικά και δυναμικά στη νέα 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. που έχει προκηρυχθεί για αύριο ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 και η ΠΟΕ ΟΤΑ τους καλεί στην προσυγκέντρωση στις 10.30 το πρωί στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ- ΚΑΡΟΛΟΥ 24
Οπως αναφέρει το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στους δήμους «Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα με την ανακοίνωση των νέων «Βάρβαρων» μέτρων ολοκληρώσουν τη πιο σκληρή άδικη και ταξική πολιτική που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε χώρα του κόσμου.
Τέτοιες βάρβαρες, αντεργατικές και βίαιες ανατροπές δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν μεμονωμένα και χωρίς τον στόχο της ανατροπής της πολιτικής της συγκυβέρνησης και της τρόικα. Για αυτό έχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Η συνέχιση της εφαρμογής μιας πολιτικής που καθημερινά οδηγεί τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην φτώχεια και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση είναι ΑΔΙΕΞΟΔΗ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ μόνο με την συνολική και ενωτική αντίδραση των εργαζομένων θα ανατραπεί.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκτός από τη μαζική συμμετοχή ΟΛΩΝ των εργαζομένων στην 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. και στις συγκεντρώσεις των συνδικάτων σε όλη τη χώρα, απευθύνει συνολικά στις συνδικαλιστικές οργανώσεις των εργαζομένων έκκληση και συγχρόνως κάλεσμα για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και με κεντρικό σύνθημα «ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» να γίνουμε ο καθημερινός τους εφιάλτης.