Γενικές Συνελεύσεις εργαζομένων για τη οργάνωση των καταλήψεων και αποχή

poeotaporeia

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και του Γενικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. και καθώς οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της συγκυβέρνησης με την τρόικα οι εργαζόμενοι στους Δήμους ανακοίνωσαν ότι προχωράνε στην κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τος και την ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ξεκινάνε με την πραγματοποίηση σε όλους τους Δήμους ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ κ.λπ. για την λήψη αποφάσεων οργάνωσης  και καθορισμού των χώρων και των κτιρίων που θα καταληφθούν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση κα τον προγραμματισμό, το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις κ.λπ. και να έχουν ξεκινήσει οι καταλήψεις των Δημαρχείων, Δημοτικών κτιρίων και των Χ.Υ.Τ.Α. όλης της χώρας.
Το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 3 και 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 οι εργαζόμενοι θα απόσχουν από κάθε εργασία, και από τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012 θα διοργανωθούν πορείες.
Η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ αναφέρει:
Η τρικομματική συγκυβέρνηση και η τρόικα μετά από πολύμηνη φαρσοκωμωδία συμφώνησαν στα απάνθρωπα μέτρα που οδηγούν την Ελληνική κοινωνία στην πλήρη καταστροφή τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στην εξαθλίωση.
Με την κατάθεση των μέτρων διαλύουν τις ζωές μας και διαμορφώνουν συνθήκες μεσαίωνα στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
Καλούμε όλους τους κοινωνικούς φορείς και τους πολίτες σε συστράτευση στον αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ των μέτρων εξαθλίωσης της συγκυβέρνησης και της τρόικα.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ΟΛΟΙ μας, με τη αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητα που διακρίνει τον κλάδο θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, γιατί αυτά τα μέτρα δεν πρέπει και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ !!!